2020-11-24 13:33

Orban: “PSD şi Pro România au instigat permanent cetăţenii la nerespectarea regulilor”

 |  13:10
Orban: “PSD şi Pro România au instigat permanent cetăţenii la nerespectarea regulilor”

Premierul Ludovic Orban a declarat că în special cei de la PSD şi de la Pro România i-au instigat pe români să nu respecte regulile de prevenire a infectării şi răspândirii noului coronavirus şi care au făcut demersuri pentru a împiedica autorităţile în lupta acestora cu virus nevăzut.

“Condamn public încă o dată atitudinea iresponsabilă a liderilor politici, în special din zona opoziţiei, PSD, Pro România, care au instigat permanent cetăţenii la nerespectarea regulilor, care au bagatelizat pericolul generat de această epidemie şi de acest virus, care au avut demersuri sistematice pentru a lipsi autorităţile de pârghiile necesare pentru a lupta contra epidemiei. În ceea ce ne priveşte pe noi, ne facem datoria în continuare, toate autorităţile statului vor fi mobilizate pentru a păzi viaţa şi sănătatea cetăţenilor români, pentru a reduce riscul de răspândire a epidemiei”, a declarat Ludovic Orban, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Prefectura Sălaj. 

Ludovic Orban nu a ştiut să spună dacă de la 1 iulie vor fi luate în considerare alte măsuri de relaxare: “Nu vă pot da un răspuns în momentul de faţă. Am avut un plan de relaxare, toate măsurile au fost adoptate în etape din 15 în 15 zile pe baza evaluării riscului epidemiologic şi în funcţie de evoluţia epidemiei. Trebuie să vedem evoluţia epidemiei, ieri a apărut un număr de cazuri îngrijorător, trebuie să vedem evoluţia şi în funcţie de această evoluţie vom lua toate deciziile”. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-26Parerea ta...

BORFAș
26 Iun 2020

Tot pas si pro au dat telefon ptr intervenții la unifarm??? Sau orban si câțu ??? Se dau fecioarele politicii...in realitate javrade politicii
PROST LA TINE ACASă
26 Iun 2020

Covid -19 își așteaptă vigilent ; viteji, prosti și cutezători.
PLAVAN
26 Iun 2020

Dar plavanul tau El nu a instigat la incalcarea constitutiei ,si nu chiar el ca sef de stat a incalcat de n ori constitutia ?Ba voua chiar nu va e rusina ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE