2024-04-20 15:15

Orban, MÂNDRU după eșecul moțiunii PSD: ”Am arătat forţa pe care o am în partid!”

 |  19:05
Orban, MÂNDRU după eșecul moțiunii PSD: ”Am arătat forţa pe care o am în partid!”

Ludovic Orban a declarat că moţiunea de cenzură a PSD împotriva Executivului a fost un balon de săpun care s-a spart. El a precizat că va continua să pună în aplicare programul de guvernare coaliţia, iar astăzi s-a văzut forţa pe care o are în PNL pentru că niciun parlamentar al partidului nu a votat moţiunea de cenzură.

„A fost un balon de săpun. Azi s-a spart, moţiunea de cenzură a căzut la un număr de voturi foarte mare. Coaliţia guvernează în continuare şi aplicăm programul de guvernare pe care ne-am angajat în faţa Parlamentului şi a românilor să îl punem în practică. Astăzi am arătat forţa pe care o am în partid pentru că niciun parlamentar al PNL nu a votat moţiunea de cenzură, aşa cum am hotărât”, a afirmat Ludovic Orban după respingerea moţiunii de cenzură de către Parlament.

Moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Cîţu a picat, fiind înregistrate 201 de voturi ”pentru”, faţă de cele 234 necesare. De asemenea a fost înregistrat un vot „împotrivă”, conform anunţului făcut în plen.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE