2021-05-13 02:25

Orban: "Luni depunem Programul de guvernare actualizat şi miniştrii"

 |  18:28
Orban: "Luni depunem Programul de guvernare actualizat şi miniştrii"

Premierul Ludovic Orban a anunţat, vineri, că a decis ca luni să depună în Parlament Programul de guvernare actualizat şi lista miniştrilor. Asta, adaugă el, după ce acestea vor fi discutate în forul de conducere al PNL.

”Am hotărât luni să depunem Programul de guvernare actualizat şi miniştrii. Nu pot să mă prezint în faţa Parlamentului înainte de a mă prezenta în faţa forurilor statutare ale PNL. Vom supune votului colegilor din PNL programul reactualizat şi lista Guvernului pentru ca tot luni să le trimitem spre Parlament să reducem cât mai mult posibilitatea boicotului procedural pe care îl planifică PSD”, a spus Orban.

”Singura soluţie pentru a asigura o bună guvernare României este ca românii să îşi aleagă din nou un Parlament reprezentativ care să fie o oglindă fidelă a opţiunilor actuale ale populaţiei şi mai ales ale aspiraţiilor obiectivelor, năzuinţelor fiecărui cetăţean român. Pentru a ajunge la această situaţie, este evident că Parlamentul trebuie să respingă două guverne, iar parlamentarii PNL sunt mandataţi să participe la şedinţele de plen şi să nu voteze guvernul astfel încât să se poată dizolva Parlamentul”, a mai declarat premierul. 

Orban a spus că este mulţumit de echipa sa de miniştri şi nu crede în posibilitatea ca PSD să amâne învestirea Guvernului: ”În conformitate cu reglamentul Camerelor, Parlamentul trebuie, în termen de 15 zile de când a fost prezentată lista, să programeze plenul în care se dă votul de învestire”, a menţionat premierul..


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-02-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE