2024-04-16 14:19

ORBAN, atac dur la adresa lui CÎȚU: „Este ilegal ca angajaţi de la Guvern să lucreze în campania politică internă. Cine se ocupă cu așa ceva nu are ce căuta la Palatul Victoria….”

 |  15:58
ORBAN, atac dur la adresa lui CÎȚU: „Este ilegal ca angajaţi de la Guvern să lucreze în campania politică internă. Cine se ocupă cu așa ceva nu are ce căuta la Palatul Victoria….”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marţi că există o serie de elemente care dau o anumită veridicitate documentului de la Guvern privind strategia de campanie a echipei care îl susţine pe Florin Cîţu la şefia partidului, şi a subliniat că cine a elaborat documentul respectiv nu are ce căuta la Palatul Victoria, informează Agerpres.

"Asta e problema premierului. Din punctul meu de vedere, eu am dat un răspuns: dacă documentul este real, este grav şi cine l-a elaborat trebuie să plece. (...) M-am uitat în mare, nu am citit documentul în amănunt, dar m-am uitat în mare pe document şi sunt o serie de elemente care oarecum dau o anumită veridicitate documentului. De aceea am spus că, dacă documentul este real, cine l-a elaborat şi cine se ocupă cu aşa ceva, adică cu o anti-campanie faţă de PNL şi faţă de preşedintele PNL, nu are ce căuta la Palatul Victoria. (...) Dacă este adevărat, v-am zis care este punctul meu de vedere. Nu este normal, este total nefiresc, este, dacă este adevărat, şi ilegal ca angajaţi de la Guvern să lucreze în campania politică internă", a spus Orban la Parlament.

El a spus că în documentul respectiv nu există niciun element care să arate că este vorba de susţinerea activităţii Guvernului.

Orban a precizat că documentul de la Guvern cu privire la campania internă din PNL a lui Florin Cîţu nu a fost discutat în şedinţa coaliţiei.

"Toţi consilierii de stat, toţi secretarii de stat, toţi angajaţii din Guvern, din Secretariatul General al Guvernului şi din Cancelarie trebuie să îşi desfăşoare activitatea pentru îndeplinirea obligaţiilor de serviciu în interes public. Toţi consilierii mei de stat aveau atribuţii pe domenii şi fiecare avea anumite obiective pe care trebuia să le urmărească", a mai spus Orban.

Premierul Florin Cîţu a declarat marţi că aceia care susţin că documentul de la Guvern cu punctajul privind campania internă din PNL este real trebuie să prezinte probe şi a adăugat că, dacă va fi nevoie, va face verificări.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE