2020-12-02 05:50

Numire controversată la conducerea Autorităţii pentru Cetăţenie

 |  15:09
Numire controversată la conducerea Autorităţii pentru Cetăţenie

Premierul Ludovic Orban l-a numit, recent, pe Mario De Mezzo, din Slatina, în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii pentru Cetăţenie.

Impunerea sa pe această funcţie este oarecum surprinzătoare, mai ale că acesta era cunoscut în zona Olt ca fiind omul lui Darius Vâlcov. Însă, potrivit informaţiilor noastre, de Mezzo are un susţinător cu greutate în persoana fostului ministru al Culturii, Gigel Ştirbu, fost preot. Anul trecut, Mario De Mezzo era anunţat că fiind canddatul PNL la Primăria Slatina, dar, între timp, s-a renunţat la candidatura acestuia. Trebuie precizat că, între 2003 şi 2004, Mario De Mezzo a fost membru PSD. Însă, CV-ul său postat pe site-ul Autorităţii pentru Cetăţenie evidenţiază faptul că este absolvent al Institutului Teologic de la Budapesta, dar şi că a fost director de program la Ambasada SUA din Bucureşti şi director de comunicare la Holzindustrie Schweighofer România. Având un asemenea CV, oare de ce Mario De Mezzo a fost numit la Autoritatea pentru Cetăţenie?  


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-26Parerea ta...

CONSTANTIN
26 Apr 2020

Ce intrebare!!Sa poata sa si desfasoare activitatea la nivel national,!!Este pregatit la Budapesta ,a fost preot/raspopit/are experienta de teren ,este in relatii cu Valcov/eminenta/,are si relatii internationale,deci are toate sansele sa dea gauri fara sa pateasca ceva!!Nu este suficient???Apoi unde sa gaseasca un profesionist ,sadea,in aceasta tara???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE