2020-12-03 18:02

Nicușor Dan și-a depus candidatura la funcția de primar al Capitalei

 |  19:18
Nicușor Dan și-a depus candidatura la funcția de primar al Capitalei

Nicuşor Dan, susţinut de Alianţa USR PLUS şi PNL, şi-a depus duminică dosarul de candidatură pentru funcţia de primar general al Capitalei.

Acesta nu a ratat momentul pentru a critica faptul că primarul în funcţie, Gabriela Firea, îşi doreşte un nou mandat.

"Cum poţi să vii să ceri un nou mandat când ai promis revoluţie în trafic şi în patru ani nu ai fost în stare să modernizezi o linie de tramvai, nu ai fost în stare să cumperi un tramvai, deşi aveai fonduri europene pentru asta. Cum poţi să vii să ceri un nou mandat când oamenii tăi au fost în dispozitiv în 10 august? Îşi închipuie primarul în funcţie că vine să ceară un nou mandat şi se bazează pe zecile de milioane pe care le-a dat în publicitate pentru a crea bucureştenilor o imagine despre oraşul în care locuiesc cum că aici ar fi bine?", a afirmat Nicuşor Dan.

Candidatul a fost însoţit la Biroul Electoral Municipal de preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, de copreşedintele USR PLUS, Dan Barna, precum şi de candidaţii susţinuţi de PNL şi USR PLUS pentru primăriile de sector.

„Putem rezolva problema traficului: metrou de suprafață, reabilitare liniei de tramvai, semafoare inteligente. Putem rezolva poluarea. Facem noi spații verzi, nu ca actuala administrație, care prevede dispariția a 25 de hectare. Putem lua bani pentru termificare, pentru infrastructura școlară. Putem face din București un oraș prietenos cu copiii. Putem face un centru regional în tehnologie, putem face din București un centru academic al sud estului Europei, putem face un oraș de care noi, bucureștenii, să fim mândri”, a spus Nicușor Dan.

Orban a făcut declarații anti-PSD, spunând că „personal m-am săturat de administrația PSD în București”, dar și anti-Băsescu: „Nu irosiți votul vostru!”, le-a spus Orban celor care aleg, de obicei, Dreapta.

„Eu m-am saturat de PSD la butoanele Bucureștiului. PSD a adus minciună, corupție, incompetență și lipsă crasă de respect față de bucureștean. De 12 ani Bucureștiul este făcut praf zi de zi de niște oameni care nu au nicio legătură cu ceea ce trebuie să însemne guvernarea Bucureștiului. Toți cei care s-au săturat de PSD, care percep faptul că cei care au condus Bucureștiului l-au dus spre nicăieri, toți care vor să scape de PSD, au cu cine să voteze, Nicușor Dan și cei șase candidați la primăriile de sector. (...) Închei prin a spune un lucru simplu: nu vă risipiți voturile. Nu mai vreți PSD la București? Există Nicușor Dan ca alternativă”, a spus Orban.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE