2024-04-25 05:11

Nicușor Dan prezintă un SONDAJ care îl dă câștigător la PRIMĂRIA CAPITALEI

 |  13:26
Nicușor Dan prezintă un SONDAJ care îl dă câștigător la PRIMĂRIA CAPITALEI

Nicușor Dan a prezentat, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, rezultatele unui sondaj de opinie care arată că are parte de 33% din intenţia de vot a bucureștenilor, în timp ce contracandidata sa Gabriela Firea are cu 2,5 procente mai puțin, scrie News.ro.

Rezultatele sondajui prezentat de Nicușor Dan a fost realizat telefonic, în perioada 16-17 septembrie, pe un eşantion de 840 de bucureşteni. Cercetarea sociologică are o marjă de eroare de 3,4% şi a fost realizată de Novel Research. Conform rezultatelor prezentate de candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS, în ceea ce priveşte intenţia de vot pentru Primăria Generală a Capitalei Nicuşor Dan are 33%, Gabriela Firea - 30,5%, iar Traian Băsescu se bucură de intenţia de vot din partea a 9% dintre bucureşteni.

Pe de altă parte, 18,5% dintre alegătorii chestionaţi sunt indecişi, în timp ce 9% intenţionează să voteze cu alţi candidaţi. 

Vrea dezbatere față în față

nicusor dan, sondajEl a subliniat importanţa unor dezbateri față în față între principalii doi candidaţi pentru Primăria Generală: "Pentru nehotărâţi cred că e foarte important ca dezbaterea între candidaţii la Primărie să aibă loc. Sunt candidatul care a venit în această campanie cu proiecte, cu soluţii. Am primit, în schimb, un şir de acuze şi minciuni care să ascundă bilanţul corect al actualului mandat. Aştept în continuare dezbaterea, consider că refuzul la o dezbatere înseamnă fuga de răspundere în faţa bucureştenilor”. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE