2024-04-19 13:05

Nicușor Dan, pregătit să ceară din nou VOTUL bucureștenilor: ”Un mandat de 4 ani nu e suficient”

 |  23:14
Nicușor Dan, pregătit să ceară din nou VOTUL bucureștenilor: ”Un mandat de 4 ani nu e suficient”

Nicușor Dan vrea să candideze pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Acesta a susținut că direcția în care merge administrația locală, de când e el primar, e una corectă, dar patru ani nu reprezintă o perioadă suficient de lungă pentru a demara multe investiții.

Întrebat dacă mai candidează în 2024, Nicușor Dan a răspuns:

„Eu îmi doresc, da, desigur. Pentru orice oraș din România un mandat de patru ani, în condițiile în care nu găsești documentațiile deja pregătite pentru lucrările de investiții, e prea puțin. Pentru București e cu atât mai mult, un oraș cu multiple probleme”.

„Da, da, am început un lucru, încerc să le comunic bucureștenilor situația de fapt, nu să mă învârt pe la televizor să le spun ce grozav sunt eu, cum au făcut predecesorii mei. Sunt foarte optimist că ei vor înțelege că mergem într-o direcție corectă și viteza e cea pe care ne-o permite contextul”, a mai afirmat Dan pentru B1tv.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-23



Parerea ta...

CLAUDIU MITRU
25 Mai 2022

Da eu îl susțin și încă 2-3 mandate pe domnul Nicușor Dan la primăria Capitalei. Merită. Vreau ca Bucureștiul să fie capitală Europeană cât mai mulți ani posibili. Pentru asta este nevoie decât mai multe investiții.
USR UN ALT TIP DE CIUMă
25 Mai 2022

In nici un caz! Mi-au ajuns 2 ierni pe care le am trecut cu caloriferul electric. Acum s-au scumpit toate si mai ales energia electrica. Mi-e frica de iarna 2022!! A demonstrat ca nu e in stare. Sa vina altul! Oricine sincer!!
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE