2024-04-26 02:50

Nicușor Dan, față în față cu cu Gabriela Firea?!

 |  15:11
Nicușor Dan, față în față cu cu Gabriela Firea?!

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS pentru Primăria Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a acceptat invitaţia unui post de televiziune de a participa pe 23 septembrie la o dezbatere electorală faţă în faţă cu actualul edil Gabriela Firea. El speră ca primarul general să accepte această invitaţie, în contextul în care aceasta a refuzat mereu să ia parte la o astfel de dezbatere.

„Am acceptat invitaţia adresată de postul TV Realitatea Plus de a participa la o dezbatere faţă în faţă cu Gabriela Firea, pe 23 septembrie. Presupun că şi contracandidata mea a primit o invitaţie similară şi sper să confirme participarea. A refuzat dezbaterile propuse de mine la sediul Primăriei, a refuzat dezbaterea la o autobază STB (locaţie propusă chiar de ea!), va refuza şi o dezbatere standard la televiziune?”, a scris Nicuşor Dan marţi pe Facebook. 

Nicuşor Dan a adresat în mai multe rânduri invitaţii contracandidatei sale Gabriela Firea de a participa la trei dezbateri electorale faţă în faţă, pentru ca fiecare să aibă oportunitatea de a îşi prezenta proiectele, iar bucureştenii să aleagă şi să voteze în cunoştinţă de cauză la alegerile locale, pe 27 septembrie. Cu toate acestea, primarul general al Capitalei nu a dat curs acestei invitaţii. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE