2021-01-28 18:18

Nicușor Dan, decizie politică SURPRINZĂTOARE înainte de alegerile parlamentare

 |  16:26
Nicușor Dan, decizie politică SURPRINZĂTOARE înainte de alegerile parlamentare

Cel care a fondat Uniunea Salvați Bucureștiul, transformată ulterior în USR, Nicușor Dan întoarce spatele oficial foștilor colegi. Primarul Capitalei se așează în dreapta lui Ludovic Orban și anunță că va vota cu PNL la alegerile de duminică.

„Opțiunea mea pentru votul de duminică e PNL. Consider că un Guvern PNL puternic e cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. Chiar dacă sunt fondatorul USR, consider, cu toată onestitatea, că PNL e varianta cea mai bună pentru România azi”, a spus Nicușor Dan, citat de Hotnews.

Primarul general, care în campanie a fost susținut de USR și de liberali, a comentat că PNL are cel mai solid program de guvernare și cea mai bună propunere de prim-ministru, Ludovic Orban. „E o persoană de încredere, care-și ține cuvântul, o persoană loială oamenilor, o persoană cu anvergură. este preocupat de soluție la probleme. Sub conducerea lui Ludovic Orban, PNL a dovedit că are maturitatea să se sacrifice pentru mize mai înalte”, a mai spus el.

Nicușor Dan a precizat că are o relație bună cu el și e convins că va face alături de liberali lucrurile pe care și le-a propus ca primar general.

„Nu spun nicidecum că clasa politică e minunată. Spun un lucru de foarte mult bun simt: avem alegeri importante, avem o uriașă oportunitate de dezvoltare și bunăstare și partidul cel mai pregătit să fructifice această oportunitate este PNL”, a mai spus el, îndemnându-i pe bucureșteni să iasă la vot.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-02

In legatura cu acest articol...

Zeci de români s-au bătut pe suplimentul de IMUNITATE scos de Institutul Cantacuzino. Precizările MApN

Dosar penal pentru un bărbat care a împușcat mortal un câine care i-a intrat în curte

OMS recomandă purtarea măștilor și în casă

S-a SURPAT o porțiune de șosea în Capitală. Unde s-a produs “craterul”

Se redeschid piețele din România. Anunțul lui Klaus Iohannis
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE