2024-04-16 16:01

Nicușor Dan avertizează: Vremea sindicalismului mafiot în România a apus. Astăzi a fost ultima zvâcnire

 |  16:22
Nicușor Dan avertizează: Vremea sindicalismului mafiot în România a apus. Astăzi a fost ultima zvâcnire

Astăzi au avut loc „ultimele zvâcniri ale sindicalismului mafiot în România”, a declarat primarul general Nicușor Dan, după ședința de sâmbătă cu conducerea Societății de Transport București. Potrivit edilului, angajații STB care au fost de serviciu vineri și sâmbătă și au refuzat să iasă pe traseu riscă să le fie desfăcut contractul de muncă.

Vremea sindicalismului mafiot în România a apus. Este ultima zvâcnire a sindicalismului mafioto-politic. Faptul că câțiva șoferi au înțeles și au ieșit pe traseu e semn de însănătoșire. Nerespectarea unei hotărâri judecătorești este infracțiune. Cu cât persiști, cu atât mai grav este ceea ce faci. Salut faptul că Parchetul a început urmărirea penală. Nu poți să nu respecți o hotărâre judecătorească.

S-au întâmplat azi ultimele zvâcniri ale acestui sindicalism mafiot. Au fost oameni în depouri care au încercat să-și facă munca și au fost intimidați, agresați de sindicaliști. Vreau să transmit foarte ferm: acest lucru nu se poate întâmpla într-un stat de drept, nu poate să rămână fără urmări.

Am făcut un număr unic 0800800868 pentru toți acei șoferi și vatmani care vor să iasă la muncă și sunt amenințați. Contactul cu acest număr păstrează confidențialitatea, dar poliția intervine imediat. Promit ajutor juridic pentru orice persoane care se teme de acțiuni viitoare ale sindicatului. Cine se teme de sindicat va avea sprijin juridic.

Am fost în contact și aseară și azi dimineață cu mulți oameni din STB. Trebuie să discutăm corect, deschis, problemele din STB. Este o mare dificultate financiară pentru a rezolva toate problemele pe care STB-ul le are.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE