2020-11-25 05:02

Nicolae Bănicioiu NU mai candidează la Camera Deputaților

 |  17:56
Nicolae Bănicioiu NU mai candidează la Camera Deputaților

Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății și ministru al Tineretului și Sportului, a anunțat că nu va mai candida la alegerile parlamentare din decembrie, după ce DNA a cerut ridicarea imunității deputatului, acesta fiind cercetat într-un dosar de trafic de influență și luare de mită.

Procurorii DNA au anunțat, astăzi, într-un comunicat în care nu au indicat numele suspectului, că au solicitat Camerei Deputaților ridicarea imunității unui deputat, fost ministru al Sănătății, bănuit de fapte de corupție.

Suspectul cercetat în acest dosar este Nicolae Bănicioiu, iar perioada la care se referă procurorii DNA este 2012-2014, atunci când Bănicioiu era ministru al Tineretului și Sportului în Guvernul Ponta.

După ce DNA a publicat acuzațiile, deputatul Nicolae Bănicioiu a reacționat.

"Am văzut astăzi cu surprindere comunicatul DNA și vreau să fac următoarele precizări: în primul rând consider acuzațiile vehiculate în presă false și din această cauză doresc să am acces la dosar cât de repede posibil! 

Sunt pentru a se ridica imunitatea deoarece nu am nimic de ascuns și cred că totuși clarificarea cât mai rapidă a situației, va fi în interesul tuturor. Inteleg că odată cu începutul  campaniei electorale acesta ar fi un subiect care poate ar îngreuna lămurirea lucrurilor și din această cauză am decis că nu voi mai candida!

Imi doresc doar aflarea cât mai rapidă a adevărului și sper ca acest demers să nu fie generat de persoane care au ele probleme și probabil ca să scape au inventat fapte. Voi comunica când voi afla mai multe detalii legate dosar!", a fost răspunsul lui Nicolae Bănicioiu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE