2021-07-24 06:27

Neamţu vrea în locul lui Voiculescu

 |  20:18
Neamţu vrea în locul lui Voiculescu

Mihail Neamţu, preşedintele Noua Republică, a anunţat că va candida la alegerile din Colegiul senatorial din Sectorul 4 al Capitalei în urma vacantării unui post de senator după demisia lui Dan Voiculescu din Parlamentul României. Totodată, a postat pe Facebook un anunţ în care solicită CV-uri de la oamenii integri, care vor să candideze la alegerile din 2014 sau 2016.

Liderul formaţiunii a anunţat joi într-o conferinţă de presă intenţia de a candida în Colegiul senatorial 8 din Sectorul 4 al Capitalei, după ce Voiculescu a renunţat la mandat lunea trecută: “Îmi exprim intenţia de a candida pentru că eu cred că dreapta trebuie să recucerească Bucureştiul. Noua Republică are dreptul să lanseze un candidat în Colegiul unde cu sprijinul lui Piedone Dan Voiculescu a luat peste 70%. A nu candida reprezintă un act de laşitate şi confirmă suspiciunea publicului de dreapta din România că prea des lideri importanţi ai acestei părţi din dreapta au preferat colegii călduţe, soluţii confortabile. E momentul să ne asumăm soluţia inconfortabilă a luptei decât a pasivităţii, cu orice consecinţe”. 

Alegeri pe cont propriu

Neamţu a mai spus că în 2014 au în vedere o participare pe cont propriu la alegerile europarlamentare, la alegerile prezidenţiale din 2016, dar şi la alegerile locale şi cele parlamentare. În acest sens, miercuri, Neamţu a publicat pe Facebook un anunţ în care solicită CV-uri pentru viitoarele alegeri: “Căutăm oameni de valoare pentru a candida din partea Noii Republici în 2014 sau 2016. Sunt mii de români valoroși în afara clasei politice. De ce stau pe margine? Poate pentru că se simt mințiți și păcăliți. Pe oamenii liberi, integri și virtuoși trebuie să îi găsim și să îi promovăm! Aveți niște CV-uri? Rog mail la adresa: ”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639868-06-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE