2020-11-26 19:30

MOTIVUL pentru care Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a votat "iresponsabilul" Guvern Orban 3

 |  14:08
MOTIVUL pentru care Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a votat "iresponsabilul" Guvern Orban 3

Secretarul general al PSD, senatorul Paul Stănescu, a votat azi în favoarea Guvernului Orban 3, un guvern despre care știe că este format din iresponsabili, dar că a pus mai presus sănătatea și siguranța românilor care au nevoie de un guvern care să ia legal măsurile care se impun în contextul epidemiei de coronavirus COVID-19.

”Niciodată nu am crezut că va trebui să iau o decizie atât de grea: de a vota un guvern despre care știu deja că e iresponsabil. Să fac asta, în timp ce exact cei care l-au propus și care trebuiau să-l susțină, nu sunt astăzi aici, în Parlament, la vot, ci chefuiesc prin vilele de protocol.

Dar, și dacă nu îl votam, rămâneau aceiași oameni. De acum, nu mai pot țipa peste tot că nu pot lua măsuri pentru sănătatea oamenilor. De acum au puteri depline. Să dea drumul la treabă! România are nevoie rapid de măsuri concrete.

PSD rămâne singurul partid responsabil care pune mai presus sănătatea și siguranța oamenilor!”, a spus Paul Stănescu într-o reacție la votul de azi pentru stiripesurse.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-14Parerea ta...

BORFAș
14 Mar 2020

După ce sterpul si bețivul s.a urinat pe psd mai vine si securistul asta ca ptr popor a votat pdl/ pnl. SICTIR LIGHIOANA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE