2024-04-24 12:16

Mircea Badea: "Cîțu sigur era doar băut rangă și nu cumva și/sau DROGAT?"

 |  14:52
Mircea Badea: "Cîțu sigur era doar băut rangă și nu cumva și/sau DROGAT?"

Realizatorul emisiunii ”În gura presei”, Mircea Badea, a comentat scurt declarațiile premierului Florin Cîțu cu privire la faptul că a condus sub influența alcoolului, cu 20 de ani în urmă, în Statele Unite.

"Deci, in document scrie "sentence" care inseamna sentina. Ea a fost data de un "judge", adica judecator!!!!

Deci Catu a facut parnaie doua zile in SUA, in urma unei sentinte data de un judecator.

Sa constientizam ca in SUA toata lumea se urca la volan daca a baut putin. Nu exista fitre de politie ca in Romania si suflat in fiola. Catu sigur a fost oprit pentru ca facea nasoale in trafic fiind ranga! In niciun caz nu bause un pahar de bere si a picat la un control de rutina. In SUA nu exista asa ceva. Era ranga! Si avea totusi 29 de ani, nu 18.

Concluzia: Catu este un PENAL IN FUNCTII PUBLICE si a incercat sa ascunda asta.

P.S. Catu, tu ai fost la o tona de podcasturi in care ai descris in detaliu cacatisuri banale si n-ai povestit asta?!?!", a scris Mircea Badea intr-o alta postare.

”Deci Catzu a condus băut în SUA, a făcut și pârnaie pe temă și a ascuns asta?? Nu e nicio problemă. Bine că nu s-a întâlnit cu Trump, ca Dragnea!”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

"Sigur era doar baut ranga si nu cumva si/sau drogat? Ca legea in baza careia a fost bagat la puscarie de judecator mentioneaza ambele ipostaze. Sa investigam, zic", a revenit Badea intr-o alta postare.

Florin Cîțu, prins băut la volan, în Statele Unite: "Am făcut o greșeală acum 20 de ani"

Un document din martie 2000, al autorităților americane, indică faptul că premierul Florin Vasile Cîțu ar fi fost condamnat la 2 zile de închisoare sau plata a 1000 de dolari, în SUA, pentru șofat sub influența alcoolului. În cursul zilei de miercuri, Cîțu a confirmat greșeala făcută.

Conform documentului Curții de Justiție din Iowa, Florin Vasile Cîțu ar fi fost reținut 2 zile în anul 2000 și a primit o amendă de 1000 de dolari americani, potrivit unui portal juridic din SUA. Decizia este a unui judecător american și Cîțu și-a recunoscut fapta.

"Acum 20 de ani a fost vorba de condus sub influența alcoolului. Am plătit amendă respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut acea informație. Apare acum, în competiția internă din PNL.", a declarat Florin Cîțu, miercuri.

Acesta a mai precizat că și-a vândut mașina, la acel moment, pentru a plăti amenda.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE