2020-12-02 04:39

Ministrul VELA dezvăluie „secretul din spatele gecii de piele”

 |  11:21
Ministrul VELA dezvăluie „secretul din spatele gecii de piele”

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a postat, duminică, pe Facebook, un mesaj intitulat „Secretul din spatele gecii de piele”, în care vorbeşte despre geaca sa de piele, despre care s-au scris numeroase articole, informează News.ro.

„Ca o veritabilă «personalitate» a născut controverse”, spune Vela despre geaca sa, precizănd că articolul său vestimentar „a încins tastaturile şi a pus cu adevărat punctul pe i”.

„Era un început de martie, iar lumea întreagă avea să trăiască ceva neprevăzut. Cu toţii aveam să intrăm într-un carusel, fără bilet de îmbarcare şi fără să cunoaştem durata cursei. Schimbări în lanţ, o viaţă cu totul nouă, greutăţi, unitate, camaraderie, 24h/24h permanent la datorie, soluţii, prezenţă, viziune, credinţă şi multă speranţă. Ştiri, îngrijorări, articole, titluri, postări, live-uri, microfoane şi ... un ministru cu o GEACĂ”, a scris, Vela, duminică, în postarea intitulată „Secretul din spatele gecii de piele”.

Marcel Vela a citat apoi titlurile a numeroase articole care s-au scris despre geaca sa de piele: „De ce poartă Marcel Vela geacă din piele? SECRETUL din spatele apariţiilor sale!”, „Marcel Vela şi-a personalizat geaca din piele de tip Top Gun!”, „Ce s-a întâmplat cu geaca din piele a lui Marcel Vela?”, „FAZA ZILEI! Ce şi-a trecut Vela pe geaca din piele!”, „Marcel Vela şi-a tras o geacă din piele la comandă!”

„Vorbim despre o geacă, nu?! Se pare că ea nu este orice geacă. Este acea GEACĂ! A încins tastaturile şi a pus cu adevărat punctul pe i, a reactivat flacăra interioară şi a trezit în toţi ochiul critic. Hulită de unii şi iubită de alţii, ea a adus părerologii laolaltă, a născut idei şi ca o veritabilă «personalitate», a născut controverse. Ce face acum? Având o greutate atât de mare... Aşteaptă ziua de luni!”, şi-a încheiat Vela postarea, însoţită de fotografii în care poartă respectiva geacă de piele.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE