2024-04-20 07:18

Ministrul Transporturilor îl FACE PRAF pe premierul Cîțu: ”Un ZOMBIE politic!”

 |  17:57
Ministrul Transporturilor îl FACE PRAF pe premierul Cîțu: ”Un ZOMBIE politic!”

Demiterea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății de către premierul Florin Cîțu, fără negocierea în prealabil în coaliția de guvernare, a fost „un gest iresponsabil, de imaturitate politică, un gest meschin aproape, un gest pe persoană, nu instituțional”, a declarat Cătălin Drulă, vicepreședintele USR-Plus într-un interviu acordat g4media.

„Nu a fost un gest al unui om politic responsabil, care înțelege ce responsabilitate are într-o coaliție”, a spus Drulă.

„Acest comportament în care răstorni masa pentru că te simți sfidat, în care întotdeauna arunci responsabilitatea pe ceilalți – deși USR PLUS a fost un partener extraordinar de loial al premierului, poate mai loial decât propriul partid – este un comportament de anti-lider, este o dezamăgire, o spun direct”, a declarat Drulă.

Potrivit acestuia, situația de criză din actuala coaliție de guvernare ar putea ajunge chiar și la o moțiune de cenzură dacă premierul Cîțu nu va face un pas în spate.

„Acesta este gestul ultim prin care se formalizează o retragere de încredere. Dar eu sper – și știu – că există înțelepciune, sunt oameni politici maturi, cu capul pe umeri și în PNL, care își dau seama că guvernarea nu stă într-un singur om și că atunci când arunci în aer totul cu un gest de imaturitate – eu am cinci ani de experiență politică, nu am 20 sau 30, suficient să-mi dau seama că ești un zombie politic în acel moment”, a spus Drulă.

„Nu poți conduce în lipsa încrederii partenerilor pe care îi conduci”, a mai spus Drulă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE