2024-04-23 19:01

Ministrul Sănătății spune că nici IOHANNIS și nici CÎȚU nu i-au cerut DEMISIA, după incendiul de la „Matei Balș”

 |  12:45
 Ministrul Sănătății spune că nici IOHANNIS și nici CÎȚU nu i-au cerut DEMISIA, după incendiul de la „Matei Balș”

Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat la emisiunea „Insider Politic”, difuzată duminică de Prima TV, că are o relaţie bună cu premierul Florin Cîţu, că nu au avut până acum să îşi reproşeze lucruri, dar atunci când au ceva de discutat, discută cât se poate de deschis.

El a precizat că nici premierul, nici preşedintele Klaus Iohannis nu i-au solicitat demisia după incendiul de la Institutul Matei Balş, informează News.ro.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, afirmă că nici preşedintele Klaus Iohannis şi nici premierul Florin Cîţu nu i-au solicitat demisia în urma incendiului de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş. Voiculescu cataloghează drept „cât se poate de deschisă” relaţia cu şeful Guvernului.

„Ne reproşăm în faţă ce avem de reproşat şi lucrăm împreună în fiecare zi”, a explicat ministrul.

Vlad Voiculescu  a adăugat că până acum nu a avut nimic a reproşa prim-ministrului şi nici nu a primit reproşuri din partea acestuia.

„Nu am avut până acum să ne reproşăm lucruri, dar atunci când avem ceva de discutat discutăm cât se poate de deschis. Cred că este singura formă de colaborare care poate să ducă lucrurile mai departe şi mă bucur să spun că în guvernul ăsta, până în acest moment, avem tipul ăsta de colaborare cu toţi miniştrii, nu numai cu domnul Cîţu”, a precizat Vlad Voiculescu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-31



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE