2024-04-26 00:56

Ministrul Romașcanu dă o palmă PNL: „Dacă ar fi fost din PSD, Bode era de mult în afara Guvernului”

 |  18:19
Ministrul Romașcanu dă o palmă PNL: „Dacă ar fi fost din PSD, Bode era de mult în afara Guvernului”

Social-democratul Lucian Romașcanu a vorbit despre scandalul de plagiat în care este implicat Lucian Bode, ministru al Afacerilor Interne și secretar general al PNL. Ministrul PSD a explicat că liberalul „era de mult în afara Guvernului” dacă ar fi făcut parte din PSD.

Întrebat de Ziarul de Iași cum vede problema lui Lucian Bode, a cărui teză de doctorat a primit un verdict de plagiat din partea Universității Babeș-Bolyai, Lucian Romașcanu a precizat:

„Problema domnului Bode este a domnului Bode. Într-o discuție cu dumnealui și cu mai mulți colegi mi-a explicat situația pe care o întâmpină el acum, fiind judecat în 2023 după cutume de acum care nu erau valabile când și-a făcut lucrarea, asta doar ca informație. El trebuie să și-o rezolve și Partidul Național Liberal”.

„El poate să fie nevinovat. Politica este foarte mult percepție și foarte mult cum te vede lumea. Partidul Național Liberal ar trebui să decidă, `domnule, e greu pentru noi cu aceste acuze, du-te deoparte și așteaptă să le rezolvi`, e decizia dumnealor. Din punctul meu de vedere, Bode face angajări pe un deficit de 30.000 de oameni în Ministerul de Interne, reușește să mai crească acolo, reușește să le crească salariile, suntem într-o zonă de criminalitate scăzută. Ca și coleg, în Guvern, își face treaba. Mai departe, e la el…”, a adăugat social-democratul.

Întrebat ce ar fi propus dacă Lucian Bode ar fi fost din PSD, Lucian Romașcanu a răspuns: „S-a anunțat deja public de colegi din PSD că, dacă ar fi fost din Partidul Social Democrat, era de mult în afara Guvernului”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-26

In legatura cu acest articol...

Primarul Ciprian Ciucu pune TUNURILE pe ASPA și cere demisia coordonatoarei instituției

Ministrul Apărării din R. Moldova: „Nu suntem pregătiți pentru aderarea la NATO!”

ANI a sesizat Parchetul în cazul președintelui CJ Timiș, Alin Nica, pe care îl acuză de conflict de interese și fals în declarații

Cine ar putea candida la prezidențiale din partea AUR? George Simion a făcut anunțul: Ar fi un președinte de succes al României

Adrian Năstase dezvăluie PLANUL lui Putin: Când a luat decizia să declare război

Premierul Ciucă, apel către clasa politică: ”Nu poţi să construieşti destinul unei ţări prin DEZBINARE”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE