2024-04-16 08:27

Ministrul Muncii recunoaște: ”Majorarea pensiilor e o NECESITATE”

 |  23:03
Ministrul Muncii recunoaște: ”Majorarea pensiilor e o NECESITATE”

Ministrul Muncii, Marius Budăi consideră că majorarea pensiilor e o necesitate și a anunțat că va propune eliminarea procentului din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă pentru pensii.

Marius Budăi a spus că va propune eliminarea procentului din PNRR pentru pensii, mai ales că fiecare stat membru ar trebui să aibă independenţa de a-şi decide politicile sociale şi economice.

"Este crudul adevăr din România. E încă o dovadă în plus că ceea ce poate pentru unii a părut un moft atunci când am venit la guvernare, şi anume primul pachet social, când nici nu era vorba de război şi de toate ce au urmat acestui război, nu a fost un moft pentru PSD. Vă aduceţi aminte când în ianuarie am majorat pensia minimă cu 25% şi restul pensiilor cu 10%. Nu a fost un moft. E o necesitate.

Pensiile sunt încă foarte mici în România, de aceea nu înţeleg de ce cineva ne-a condamnat la sărăcie pentru 50 de ani de acum încolo. De aceea, lupta mea teribilă şi o voi continua, atât timp cât voi avea susţinerea preşedintelui Marcel Ciolacu şi a întregului PSD, această luptă de rediscutare şi de renegociere a PNRR” a explicat ministrul Budăi pentru Antena3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-10

In legatura cu acest articol...

Statistica pensionarilor din România. Care este PENSIA medie a românilor

VIDEO Măsuri promise pentru combaterea efectelor SECETEI

În plin scandal al pastilelor de iod, România DONEAZĂ Republicii Moldova peste un milion de tablete

Cât va costa gigacaloria la iarnă, în București. ANUNȚUL făcut de Nicușor Dan




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE