2020-12-04 18:33

Ministrul Finanțelor, răspuns acid pentru PSD: ”De ce pun proștii întrebări?”

 |  18:35
Ministrul Finanțelor, răspuns acid pentru PSD: ”De ce pun proștii întrebări?”

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a reacţionat, vineri, cu un mesaj pe Facebook, după ce PSD a întrebat ”de ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021”. ”De ce pun proştii întrebări când oricum nu înţeleg răspunsurile?”, a scris Cîţu.

”De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! La întrebarea «de ce nu prezintă PNL bugetul pe 2021» nu se poate raspunde decât cu o altă întrebare : De ce pun proştii întrebări când oricum nu înţeleg răspunsurile? ”, a scris, vineri, Florin Cîţu pe Facebook.

Reprezentanţii PSD au transmis că Guvernul Orban ascunde bugetul pentru anul 2021 pentru că Exectivul PNL urmează să redeschidă discuţiile cu Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi apoi să majoreze TVA, să taie salarii şi să facă concedieri pentru a acoperi găurile din buget cauzate de măsurile haotice pe care le-a luat anul acesta.

”De ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021? Pentru că urmează redeschiderea discuţiilor cu FMI, iar Guvernul Orban urmează să majoreze TVA, să taie – aşa cum au mai făcut! – salarii şi să concedieze masiv pentru a acoperi găurile din buget produse prin măsurile haotice din acest an”, arată o postare făcută vineri pe pagina de Facebook a PSD.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-23

In legatura cu acest articol...

Mugur Mihăescu cheamă oamenii la PROTESTE! Revolta omului de afaceri

Cum vede premierul Orban testarea în masă a populației țării

REGULI de acces la Catedrala din Dealul Mitropoliei cu ocazia sărbătorii Sfântului Dimitrie cel Nou

SURPRIZELE lui Rădoi pentru meciurile cu Belarus, Norvegia și Irlanda de Nord

Dan Petrescu nu se dezminte: "Trebuie să-mi trezesc jucătorii"
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE