2020-12-01 17:42

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă s-a înscris în PNL și va candida la alegerile din iarnă

 |  20:18
Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă s-a înscris în PNL și va candida la alegerile din iarnă

Ministrul apărării, Nicolae Ciucă, s-a înscris în PNL și va candida la alegerile parlamentare pentru un loc în Senat, a anunțat duminică liderul liberal, Ludovic Orban.

„Domnul ministru Ciucă este coleg cu noi, a luat decizia de a veni alături de noi în PNL. Este o onoare pentru mine că domnul ministru Ciucă a decis să facă acest pas de implicare. Domnul Ciucă şi-a servit ţara şi până acum şi îşi va servi ţara şi de acum încolo. Va fi candidat la Parlament. Personal, ca preşedinte al partidului, îl voi propune candidat pentru Senat”, a spus Ludovic Orban.

Biroul Politic Naţional al PNL va decide din partea cărei organizații va candida ministrul apărării, a precizat Orban.

La rândul său, Nicolae Ciucă a recunoscut faptul că nu știe să facă politică, dar statutul său de militar îl va ajuta să performeze:

”A acceptat, ținând cont că s-a vehiculat faptul că e nevoie de oameni care și-au desfășurat activitatea și în alte domenii, profesioniști. Am înțeles acest lucru și am luat această decizie importantă și asumată, e fair play și față de statutul meu de militar. Nu ne transformăm acum, nu știu foarte multe lucruri despre politică, dar sunt în măsură să fac lucruri” a declarat ministrul Apărării.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-18

In legatura cu acest articol...

Premierul Orban anunță RESTRICȚIILE pentru Capitală

E oficial: Adrian Streinu-Cercel e candidatul PSD pentru un loc în Senat

Anunțul ministrului Educației despre ÎNCHIDEREA școlilor în București
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE