2021-07-26 22:45

Mihai-Răzvan Ungureanu: Propun PDL, PMP, PNȚCD, IRL și PER, constituirea Blocului Unității Naționale

 |  14:46
Mihai-Răzvan Ungureanu: Propun PDL, PMP, PNȚCD, IRL și PER, constituirea Blocului Unității Naționale

Mihai-Răzvan Ungureanu, președintele Partidului Forța Civică, a trimis o invitație reprezentanților partidelor de centru-dreapta din România la o dezbatere comună pe tema reunificării dreptei, propunând constituirea Blocului Unității Naționale.

"Am lansat un nou apel către toate formațiunile de dreapta din România. Am trimis o scrisoare președinților PDL, PMP, PNȚCD, IRL și PER și i-am invitat la o discuție în care să hotărâm dacă mai este sau nu posibilă unitatea de acțiune a forțelor politice de centru-dreapta începând cu luna ianuarie a anului 2014", afirmă Ungureanu, potrivit Agerpres.

Mihai-Răzvan Ungureanu propune ca dezbaterea pe tema reunificării dreptei din România să aibă loc cât mai curând.

"Împărtășesc îngrijorarea mea cu colegii mei din celelalte partide politice de dreapta. De la alegerile parlamentare din 2012 ne-am îndepărtat unii de alții și astfel fiecare am contribuit la un tablou al unei opoziții slăbite. Sunt convins însă că toți ne dorim același lucru: să scăpăm de o guvernare incompetentă și să luptăm împotriva corupției și hoției PSD-iste și lăcomiei PNL-iste", spune Ungureanu.

Mihai-Răzvan Ungureanu susține că "forțele de dreapta și din opoziție riscă să dezamăgească prin absență, tăcere și dezorganizare, iar singura șansă de a reuși este unitatea de acțiune, pentru a pune astfel capăt dictaturii USL-iste".

"Am pus întrebarea cui folosește să intrăm într-o competiție nemiloasă între noi ? Să fie într-adevăr lipsa experienței mele politice cea care mă face să cred că poate exista încredere între cetățeni care mărturisesc un scop comun? Am propus colegilor din celelalte partide politice constituirea unui bloc al opoziției, a unui Bloc al Unității Naționale (BUN), un nucleu de coordonare a acțiunilor noastre parlamentare și extra-parlamentare, și am speranța că la începutul săptămânii viitoare vom putea stabili un calendar al unor consultări periodice", a declarat Ungureanu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-11-26Parerea ta...

BOOGIE WOOGIE
26 Noi 2013

Mda...cineva trebuia sa faca acest pas, al trezirii dintr-o somnolentza periculoasa a opozitiei...in orice caz, MRU, nici sa nu te gandesti ca in jurul tau se vor coagula aceste forte : n-ai absolut nimic pentru a visa la o eventuala candidatura la presedintie, vei fi un perdant jenant, iar opozitia nu are nevoie de oameni stersi ca tine...poti fi acolo,prin conducere, vreun vice, dar atat ! Singurul om care TREBUIE sa va reprezinte este - vrei, nu vrei - Elena Udrea...singura cu sanse de turul doi si probabil viitorul presedinte al Romaniei !
UDREA TREBUIE SA CANDIDEZE!!!!
26 Noi 2013

As recomanda lui MRU sa nu se mai lamenteze atata, pentru ca nu el este cel care poate vorbi in numele elctoratului centru-dreapta. Nici nu are lectorat. Elena Udrea are acest drept, deoarece ea militeaza de un an de zile pentru unitate. Pe ea o vad lider al dreptei, ea sta cel ai bine in sondaje si ea este cel mai redutabil politician care poate pleca in lupta cu Ponta de pe picior egal
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE