2024-04-20 02:13

Mesajul lui Klaus Iohannis după alegerile locale. Pe cine a avertizat președintele

 |  18:15
Mesajul lui Klaus Iohannis după alegerile locale. Pe cine a avertizat președintele

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de mulțumire românilor care au ieșit la vot duminică. În același timp, șeful statului a felicitat PNL și USR-PLUS, dar a și avertizat câștigătorii că greul abia acum începe.

”Multumesc cetatenilor care au mers la urne. Contributia voastra face ca Romania sa fie o democratie vie si puternica, a fost o prezenta buna, societatea romaneasca actioneaza cu maturitate si intelepciune, implicarea fiecaruia este cea care va tranforma Romania in tara pe care ne-o dorim.

Victoria apartine democratiei romanesti, a fost o victorie majora a dreptei, s-a conturat o noua realitate politica, PNL si USR devin forțele schimbările in bine, PSD trece in opoziie, slabe rezultate. Este un val care a inceput la referendum, caderea guv PSD, apoi prezidentiale.

Pentru PNL e un scor istoric, cea mai buna performanta , felicitari, sunteti cel mai mare partid, v-ati castigat credibilitatea obținută prin munca si seriozitate in criza

Votul pe care vi l-au dat romanii arata ca adm liberale de succes sunt exemple bune. Pentru USR PLUS este un scor bun, felicitari, ati dovedit ca perseverenta va pot consolida ca partid

Votul de ieri a reprezintă un vot de blam la adresa minciunii, dezinformarii, incompetentei ridicate de PSD la nivel de politici de stat acolo unde baronii se credeau invincibili. Epoca PSD tb sa se incheie definitiv.

Victoria e fara precedent, e doar o victorie de etapa. Incuranjez dialogul ptr a oferi incredere, guvernarea serioasa” a transmis președintele Klaus IOhannis.

În același timp, șeful statului a avut și un mesaj pentru cei care au câștigat alegerile la nivel local:

” Ii felicit pe toti cei care au castigat mandate, ii avertizez ca nu vor avea o misiune usoara, asteptarile sunt mari, sa isi onoreze promisiunile cu onestitate, in slujba celor care le-au incredinta comunitățile in care traiesc” a subliniat Iohannis.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-28

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE