2024-04-25 23:56

Membrul AUR, prins cu droguri la intrarea în Parlament, și-a dat DEMISIA

 |  16:28
Membrul AUR, prins cu droguri la intrarea în Parlament, și-a dat DEMISIA

Mircea Gheorgheosu a anunţat vineri că şi-a dat demisia din toate funcţiile pe care le deţine în Parlament şi în Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). El a fost dus la Secţia 17 Poliţie, după ce lucrători de la SPP de la Parlament ar fi găsit asupra sa un plic cu droguri.

"Până la finalizarea cercetărilor legale asupra faptelor pentru care sunt suspectat, îmi dau demisia din toate funcţiile pe care le deţin în Parlament şi în partidul Alianţa pentru Unirea Românilor. Rămân cu sufletul alături de toţi colegii şi prietenii care, cu dăruire şi devotament, vor continua să-şi dedice viaţa în serviciul binelui", precizează Gheorgheosu într-o declaraţie de presă transmisă Agerpres de către Biroul de comunicare al AUR.

El adaugă că este direct răspunzător pentru faptele sale, pe care le judecă legea românească şi care trebuie respectată. "Dincolo de legea şi libertatea fiecărui om, în România există o lege şi ea trebuie respectată. Faptele de care sunt suspectat le judecă legea românească, oamenii din jur şi, mai presus de toate, Dumnezeu. Dar pentru faptele mele, ca om şi cetăţean, răspund numai eu", mai afirmă Gheorghescu.

Potrivit oficialilor AUR, Mircea Gheorgheosu este membru AUR, lucra în departamentul de comunicare şi a fost purtătorul de cuvânt la congresul din ianuarie 2020.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-27

In legatura cu acest articol...

George Simion, IRONIC după ce un membru AUR a fost prins cu droguri: "Nu va fi propunerea noastra pentru prim-ministru"

Un politician de la AUR, prins cu DROGURI la intrarea în Parlament




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE