2024-04-26 00:31

Marian Vanghelie, dezvăluiri despre afacerile sale: ”Eu fac bani și când DORM”

 |  23:38
Marian Vanghelie, dezvăluiri despre afacerile sale: ”Eu fac bani și când DORM”

Primar al sectorului 5 pentru mai multe mandate, Marian Vanghelie vine cu o serie de dezvăluiri despre afacerile sale și mărturisește că intrarea în politică l-a făcut să piardă mulți bani.

"Cred că dacă nu intram în politică, azi eram poate printre primii cei mai bogați trei oameni din România. Nu-mi pare rău că am intrat în politică, am învățat lucruri pe care nu le puteam învăța doar din business. Am învățat lucruri și știu tot ce se întâmplă în această țară, înțeleg ce se întâmplă în Uniunea Europeană, înțeleg ce se întâmplă și în relațiile pe care ar trebui să le avem și cu țările din Europa de Est și cu cele din Europa Centrală. Am căpătat o experiență, nu-mi pare rău.

Banii... în ghilimele pot avea și țiganii. Nu banii fac totul, important e să știi. Dacă știi să faci lucruri, nu îți trebuie nimic. Decât tu să apari și pur și simplu poți să faci lucruri inimaginabile, fie în politică, fie în business. 

Eu fac bani și când dorm! Când dorm, oamenii mucesc pentru mine. Am oameni foarte mulți care mă respectă, care au încredere în mine și fac bani și când dorm. Dacă eu ajung și vreau să dorm până la ora patru, eu în timpul ală fac bani.

Un lider puternic este cel care are bani și se gândește la oameni și știe să ia decizii pentru oameni. Oamenii săraci nu pot să ia decizii, pentru că se gândesc la familiile lor și se gândesc la problemele lor. Românii trebuie să depășească această etapă, si să gandească că au nevoie de lideri bogați și inteligenți.", a dezvăluit Marian Vanghelie la KanalD.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-28

In legatura cu acest articol...

Fostul luptător Daniel Ghiță a răbufnit: "Cîțule, unde sunt BANII ÎMPRUMUTAȚI?"

Nicolae Botgros, internat în stare GRAVĂ în spital

Aleksandr Lukaşenko s-a săturat: "Protestatarii vor fi tratați de autorități ca TERORIȘTI!"

Victor Ciutacu, RĂSPUNS ACID pentru un medic: "N-ați vrea voi scutirea de la plata CASS a celor care nu cred în COVID ca-n Mântuitor?"

Anunțul trist al Comisiei Europene legate de VACCINUL anti-COVID

PSD a lansat un plan pentru sănătate. Grindeanu: ”Iohannis și Guvernul său au eșuat”

Dan Barna, noi CRITICI împotriva premierului Orban: ”A fost un lucru pur și simplu GREȘIT”

Ludovic Orban anunță: ”Nu intenționăm să luăm alte măsuri restrictive”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE