2024-04-26 02:57

Marcel Ciolacu se LAUDĂ cu ridicarea MCV în timpul guvernării PSD: ”Lucrurile astea nu sunt întâmplătoare”

 |  19:36
Marcel Ciolacu se LAUDĂ cu ridicarea MCV în timpul guvernării PSD: ”Lucrurile astea nu sunt întâmplătoare”

Într-un discurs în fața social democraților din Olt, Marcel Ciolacu a lăudat anunțul Comisiei Europene de ridicare a MCV, subliniind că nu e o întâmplare că acest lucru s-a întâmplat în timpul guvenării PSD, la fel la intrarea în UE și NATO.

„Nu s-a întâmplat nimic esențial în România fără ca PSD să fie la guvernare sau să aibă președintele țării. Nici intrarea în UE, intrarea în NATO, azi am scăpat și de MCV, tot cu PSD, cu legile trecute prin Parlament, când majoritatea o asigură PSD.

Sunt ferm convins că vom adera și la Schengen tot cu PSD (la guvernare). Lucrurile acestea nu sunt întâmplătoare” a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD nu a ratat ocazia să mai arunce și câteva săgeți înspre partidele de dreapta:

”Când adversarii noștri politici tot găsesc explicații că nu s-a întâmplat ceva, normal că PSD era de vină. Am avut și noi greșelile noastre, dar nu au fost greșeli care au schimbat destinul României, ba dimpotrivă. Implicarea noastră în actul de guvernare a dus la o schimbare majoră a destinului și direcției României.

Nu vreau să detaliez ce s-a întâmplat în doi ani de guvernare de dreapta, că deja începem să vorbim de lucrurile bune pe care le facem în această guvernare”, a mai precizat Ciolacu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-22

In legatura cu acest articol...

VIDEO Klaus Iohannis reacționează la anunțul de ridicare al MCV: Avem confirmarea clară că România a făcut REFORMELE necesare

Comisia Europeană recomandă RIDICAREA MCV în cazul României




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE