2024-04-26 01:51

Marcel Ciolacu, pus în dificultate de Victor Ciutacu: ”V-ați DROGAT vreodată?”

 |  22:51
Marcel Ciolacu, pus în dificultate de Victor Ciutacu: ”V-ați DROGAT vreodată?”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a fost întrebat de jurnalistul RomâniaTV, Victor Ciutacu dacă a consumat vreodată droguri.

”V-ați drogat vreodată, domnule Ciolacu?” a fost întrebarea pe care președintele PSD a primit-o, miercuri seara,  de la Victor Ciutacu, în cadrul emisiunii Punctul culminant de la Romaniatv.

”Nu, niciodată. Nu doar că nu m-am drogat, dar nici nu mi-a trecut prin cap. Am mai băut un pahar de vin, dar nu am plecat cu mașina. Aș fi primul dacă s-ar face un test antidrog în Parlament, eu și colegii mei.”, a declarat a spus Marcel Ciolacu, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat, joi, într-o emisiune difuzată la postul public de televiziune, de ce s-a enervat când a fost chestionat de un jurnalist dacă a consumat vreodată droguri. Joi dimineață, la preluarea mandatului de ministru al Finanțelor de către Dan Vîlceanu – moment la care a asistat și premierul Florin Cîțu – șeful Guvernului a fost întrebat, la un moment dat, de către un jurnalist dacă a consumat vreodată droguri.

”Haideți să terminăm cu astfel de întrebări tâmpite, sincer!” – a răspuns, iritat, Cîțu. Întrebat de Victor Ciutacu, la Punctul Culminant, dacă s-a drogat vreodată, fostul premier Victor Ponta a fost categoric: „Nu, categoric, dar cum ar zice Alina Gorghiu, toţi am făcut chestia asta. Vă anunţ cu durere în suflet că nici nu am fost arestat în America, nici în Franţa”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-25

In legatura cu acest articol...

Vicepremierul Barna anunță noi măsuri pentru ÎNCURAJAREA vaccinării

Ludovic Orban îl UMILEȘTE public pe Rareș Bogdan: ”PNL nu e o mână de vedete!”

Ministrul Muncii anunță negocieri pentru CREȘTEREA salariului minim: ”Este prea mic!”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE