2024-04-25 16:49

Marcel Ciolacu, OPTIMIST privind următoarele alegeri. Ce îi transmite președintelui Iohannis

 |  20:50
Marcel Ciolacu, OPTIMIST privind următoarele alegeri. Ce îi transmite președintelui Iohannis

Președintele PSD, Marcel Ciolacu s-a declarat mulțumit de rezultatele obținute de partidul său la aceste alegeri locale și e optimist pentru un rezultat mai bun la alegerile parlamentare.

”Nu este o surpriză rezultatul de la locale. Noi, în interiorul partidului, ne aşteptam la mai multe. Dacă anumiţi colegi ar fi înţeles că trebuie facă o schimbare, am fi avut mai multe Consilii Judeţene. Dacă înţelegem nevoile oamenilor, eu cred că, vizazi de alegerile europarlamentare şi prezidenţiale, cel puţin de când am preluat conducerea, am intrat pe drumul corect. O mărire de 10 procente.

PNL a obţinut 34% şi noi avem în jur de 31%. Este al treilea scor în istoria PSD cu trei în faţă la alegerile locale. A mai fost unul de 33% şi ultimul din 2016 cu 37%. Dacă vrem să fim corecţi, ne raportăm la traseul pe care l-a avut partidul în aceste ultime alegeri.

Avem cel mai mare număr de Consilii Judeţene, avem cel mai mare număr de aleşi - primari şi aleşi locali. Sunt premisele că va fi o bătălie destul de interesantă la alegerile generale. În acest moment, partidul are baza necesară de a se lupta pentru primul loc la alegerile parlamentare” a transmis liderul PSD.

Marcel Ciolacu a criticat și poziția exprimată de președintele Iohannis după rezultatul alegerilor locale:

”Ne-am pus în plan să fim primii la alegerile parlamentare. USR și PNL nu o să mai fie aliați, cum au fost la locale. Ce nu înțeleg este obsesia președintelui de a recunoaște o necesitate democratică. Trebuie să existe putere și opoziție. Este nevoit mereu să mintă ca să acopere furăciunile PNL. Apoi, își schimbă limbajul, dar eu nu știu cât de credibil poate să fie cu acest dublu limbaj.”


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-28

In legatura cu acest articol...

Ce PLANURI are Nicușor Dan pentru bucureșteni. Primele măsuri în Capitală

Mesajul lui Klaus Iohannis după alegerile locale. Pe cine a avertizat președintele

Nicolae Robu demisionează de la șefia PNL Timiș

Kelemen Hunor e mulțumit de rezultatele alegerilor. Câți primari are UDMR




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE