2024-04-23 15:17

Marcel Ciolacu nu mai poate ieși din casă

 |  13:07
Marcel Ciolacu nu mai poate ieși din casă

Președintele PSD Marcel Ciolacu este izolat la domiciliu, după ce s-a întâlnit cu ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, care este infectat cu varianta Omicron. Marcel Ciolacu ar fi făcut mai multe teste care ar fi ieșit negative, însă până duminică este nevoit să stea închis în casă.

Marcel Ciolacu s-a aflat în vacanță week-endul trecut, la fel și ministrul Culturii, Lucian Romașcanu care, în urmă cu o zi a anunțat că este în carantină după ce s-a infectat cu noua variantă Omicorn.

"După revenirea dintr-un scurt concediu, în vederea reluării activităților curente, am făcut un test RT-PCR care s-a dovedit a fi pozitiv. Sigur că m-am izolat imediat urmând un regim de tele-muncă până luni, când expiră carantina legală. Am mai avut un episod de Covid19 în noiembrie 2020, sunt vaccinat cu două doze, m-am protejat rezonabil, totuși Omicron se descurcă mai bine. Simptomele sunt minime, analizele OK, abia aștept întoarcerea între colegi", a anunțat în urmă cu o zi pe Facebook, ministrul Culturii.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE