2021-06-20 03:46

Marcel Ciolacu, noi acuzații: ”Guvernanții nu pot ascunde eșecul vizitei de la Bruxelles!”

 |  21:54
Marcel Ciolacu, noi acuzații: ”Guvernanții nu pot ascunde eșecul vizitei de la Bruxelles!”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că vizita premierului și a miniștrilor la Bruxelles a fost eșec, iar Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este "departe de a fi gata".

”Planul Național de Redresare și Reziliență este departe de a fi gata. Am discutat din nou, astăzi, cu vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre problemele din PNRR și propunerile pe care le are Partidul Social Democrat pentru a rezolva această criză.

Comisia Europeană a dat dreptate PSD și l-a trimis pe Cîțu să prezinte planul în Parlament. Așadar, Cîțu trebuie să lase minciunile și să se apuce serios de treabă.

Guvernanții nu pot ascunde eșecul vizitei de la Bruxelles! Nu au venit înapoi cu un plan finalizat. De exemplu, sunt tăieri importante pentru autoritățile locale și pe zona de educație. Iar, cea mai mare problemă este că nu au reușit să convingă executivul european că vor fi în stare să implementeze planul până în 2026” a transmis Marcel Ciolacu.

Reacția  liderului PSD vine în contextul revenirii în țară a premierului Florin Cîțu, după vizita la Bruxelles unde acesta a discutat cu oficialii europeni despre PNRR.

Șeful Executivului, a declarat joi că România va depune un Plan Naţional de Redresare şi Rezilienţă pentru toată suma alocată, 29,2 miliarde de euro. El a adaugat ca a cerut ministrilor sa lucreze 24 de ore din 24 in zilele următoare pentru a depune un PNRR perfect la Bruxelles.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-13

In legatura cu acest articol...

Președintele anunță relaxări, Raed Arafat avertizează: ”Oricând poate să se SCHIMBE situația”

Ce PLANURI anunță președintele Iohannis pentru perioada post-pandemie

Ce a stabilit România cu C.E. pentru PNRR. Reformele și măsurile promise
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE