2024-04-20 07:53

Marcel Ciolacu, nemulțumit după anunțul zilei: ”La fel de HAOTIC redeschid școlile”

 |  17:59
Marcel Ciolacu, nemulțumit după anunțul zilei: ”La fel de HAOTIC redeschid școlile”

Marcel Ciolacu susţine că redeschiderea școlilor s-a făcut din cauză că există o presiune publică şi critică măsura pentru că la fel de haotic şi în bătaie de joc cum au inchis şcolile la fel le şi redeschid fără nicio soluţie clară.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu este de părere că actuala guvernare a luat această decizie pe baza unei presiuni politice neavând nicio soluţie clară referitoare la buget şi vaccinarea profesorilor.

"Este o veste aşteptată de milioane de copii şi de părinţi şi de profesori, dar nu am înţeles acest anunţ triunfalist făcut de preşedintele României de parcă nu guvernele sale ţin copii acasă de un an de zile.

Haideţi să venim cu picioarele pe pământ. De un an de zile sunt închise şcolile. 64% dintre copii nu au avut acces la învăţământul online, iar cum vine preşedintele şi spune de parcă nimic nu s-a întâmplat şi constată că în toată Europa, şcolile sunt deschise.

Păi noi spunem asta de un an de zile şi lui Orban şi lui Cîţu şi lui Anisie şi la toţi ministrii care au fost pe acolo” a spus Marcel Ciolacu la Antena 3.

"E o presiune publică. La fel de haotic şi în bătaie de joc cum le-au închis la fel le şi redeschid. Ştiţi că din 300.000 de profesori 8000 de profesori au fost vaccinaţi. Sunt două rânduri de vaccinuri. Imunitatea intervine la zece zile de la vaccin. ", a mai spus Ciolacu la Antena 3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-02

In legatura cu acest articol...

Anunț de ultimă oră al președintelui Iohannis: ”Pregătiți copiii pentru ȘCOALĂ!”

PSD îl cheamă pe ministrul Vlad Voiculescu la RAPORT în Parlament

ULTIMA ORĂ. Școlile se redeschid din 8 februarie pe baza celor TREI scenarii

Tudose, despre ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu: "Nu trebuie să-și dea demisia. Trebuie DEMIS"




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE