2024-04-23 21:20

Marcel Ciolacu, MÂNDRU după eliminarea pensiilor speciale: ”N-au mai putut să o dea cotită!”

 |  18:44
Marcel Ciolacu, MÂNDRU după eliminarea pensiilor speciale: ”N-au mai putut să o dea cotită!”

Marcel Ciolacu transmite un mesaj guvernanților după eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Liderul PSD cere emiterea unei Ordonanțe de Urgență pentru ca și celelalte tipuri de astfel de privilegii să dispară.

„Astăzi majoritatea de dreapta a votat cu noduri în gât proiectul #PSD de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. N-au mai putut să o dea cotită! Oricât de mult au încercat să tergiverseze și să se afunde în proceduri... 

Odată modificat Statutul deputaților și senatorilor, pe Cîțu nu-l mai împiedică nimic să dea OUG pentru eliminarea tuturor celorlalte pensii speciale” a scris Ciolacu pe pagina de Facebook.

În același timp, președintele PSD cere Guvernului și coaliției de centru-dreapta să vină cu bugetul mai repede în Parlament:

„Am un singur mesaj pentru PNL și USRPLUS: veniți odată cu bugetul! S-a terminat cu scamatoriile și inventarea de motive. Toți românii așteaptă #respectarea promisiunilor făcute în campanie și pe care acum le încălcați pe bandă rulantă: pensiile, voucherele de vacanță, gratuitățile pentru studenți, sprijinul pentru mediul de afaceri românesc! 

Pe scurt, românii așteaptă o guvernare responsabilă și creșterea nivelului de trai - așa cum ați promis!, nu #austeritate, certuri pe ciolan sau scuze expirate cu “greaua moștenire””, a mai scris Marcel Ciolacu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-17

In legatura cu acest articol...

Ludovic Orban nu susține IMPOZITAREA pensiilor speciale

Președintele Iohannis PROMITE investiții masive cu banii de la UE. Unde merg fondurile

Un deputat PNL a votat moțiunea anti-Voiculescu. Cum a reușit “performanța”

UPDATE: S-a votat eliminarea pensiilor SPECIALE ale parlamentarilor




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE