2024-04-19 12:32

Marcel Ciolacu, la o ciorbă de burtă și SARMALE, la popotă cu militarii

 |  16:51
Marcel Ciolacu, la o ciorbă de burtă și SARMALE, la popotă cu militarii

Președintele PSD, Marcel Ciolacu şi ministrul Apărării au mâncat sarmale şi ciorbă de burtă cu militarii la popotă, după un an de război în Ucraina.

Cei doi au fost baza militară Mihail Kogălniceanu pentru a le mulțumi militarilor de acolo pentru tot sprijinul lor acordat în ultimul an.

„Români, americani, italieni și francezi. Se antrenează împreună, fac misiuni împreună, mănâncă împreună și își împărtășesc unii altora din cultura fiecăruia, totul ca o mare #familie. Este ceea ce am văzut astăzi la Baza 57 Aeriană ”Mihail Kogălniceanu”.

Este răspunsul comun al lumii libere și democratice în fața agresiunii unui tiran nebun. Un zid de neclintit care protejează #România și întreg Flancul Estic al #NATO. De aceea, la un de la debutul invaziei Rusiei în Ucraina, am mulțumit militarilor români și partenerilor noștri din NATO pentru ceea ce fac în fiecare zi!

Nu vom accepta niciodată invadarea unui stat suveran. Vom rămâne cu toții alături de #Ucraina în această luptă, deoarece opoziția dură a Rusiei poate pune oricând în pericol libertatea altui stat ce nu îi susține demersurile nelegitime.

Suntem împreună în această luptă. Și tot împreună vom reconstrui Ucraina, deoarece doar solidaritatea ne va ajuta să consolidăm modul nostru de viață democratic.” a transmis Marcel Ciolacu.

Ministrul Apărării a susținut în direct la Antena 3 CNN că există progrese în ceea ce priveşte apărarea NATO din ţara noastră.

"Există deja progrese importante în consolidarea posturii de descurajare şi apărare a NATO în regiunea noastră. Ne dorim pe lângă prezența forțelor armate americane şi înființarea unui grup din România de luptă, dar ne dorim să fie extinsă pentru că şi-a dovedit eficacitatea de a lucra cu militarii români.

În prezent avem 5000 de militari străini sub pavilion NATO sau făcând parte din acorduri bilaterale", a declarat Angel Tîlvăr.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-24

In legatura cu acest articol...

VIDEO Premierul Ciucă, mesaj pentru Ucraina și familiile care au venit în țara noastră: ”Suntem cu voi cât va fi nevoie!”

VIDEO Gol, sub duș, la ședința Consiliului Local! Pățania unui consilier din sectorul 1: ”Tehnica mai joacă FESTE”

Un primar din Giurgiu A DAT AFARĂ 45 de copii dintr-o tabără ca să-și cazeze rudele și prietenii

Iohannis: Rusia trebuie să răspiundă pentru actele de agresiune




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE