2020-12-05 19:57

Marcel Ciolacu își SCHIMBĂ discursul: ”Îi rog pe colegi să ne facem datoria”

 |  22:30
Marcel Ciolacu își SCHIMBĂ discursul: ”Îi rog pe colegi să ne facem datoria”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a dat publicității un mesaj video în care justifică decizia de a sprijini instalarea guvernului Orban și le cere parlamentarilor ”să-și facă datoria” și să voteze cabinetul PNL.

”Voi face toate eforturile ca mâine să avem un guvern funcțional. Am avut în față o decizie foarte grea: să votăm un guvern care nu merită să fie votat sau să lăsăm să se prelungească o criză politică cu efecte asupra românilor”, a afirmat Marcel Ciolacu.

El a invocat opoziția președintelui Iohannis față de un guvern PSD ca motiv pentru care social-democrații au ajuns să contribuie la instaurarea unui guvern al dreptei.

”Acum, în timp ce noi suntem în  Parlament și căutăm soluții pentru a avea urgent un guvern cu puteri depline, reprezentanții PNL s-au izolat în vilele de protocol. Sunt sigur că cei care au greșit în această criză vor fi trași la răspundere pentru iresponsabilitatea lor. Chiar și așa,  îi rog pe colegii din PSD să înțeleagă această situație excepțională și să ne facem datoria”, a spus  președintele interimar al PSD.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-13Parerea ta...

FANE GLONTZ
13 Mar 2020

CIND DISPARE GAROIUL ASTA NESIMTIT DIN PARLAMENT ?
FANE GLONT NAZI
14 Mar 2020

SI vrei sa lasam maimutele voastre proaste si drogate sa conduca tara in liniste?In 4 luni ati distrus tot si acum ucideti lumea cu nepriceperea voastra
FANE GLONTZ
14 Mar 2020

ESTI UN BOU COMUNIST .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE