2024-04-19 23:02

Marcel Ciolacu îl IRONIZEAZĂ pe Klaus Iohannis: ”Cred că ne-a luat locul, se crede în opoziție”

 |  22:44
Marcel Ciolacu îl IRONIZEAZĂ pe Klaus Iohannis: ”Cred că ne-a luat locul, se crede în opoziție”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, răspunde acuzaţiilor preşedintelui Klaus Iohannis pe care îl cataloghează drept "un politruc” care îl "cocoloşeşte” pe şeful Guvernului, Ludovic Orban. Ciolacu susţine că PNL este responsabil pentru starea sistemului sanitar, afirmând că 17 din ultimii 30 de ani acest domeniu a fost condus de liberali.

„Continuă acelaşi tir asupra opoziţiei. Câteodată mă întreb, cred că ne-a luat locul Iohannis, fiindcă el se crede în opoziţie, totuşi este preşedintele României, are toate pârghiile constituţionale, inclusiv guvernul său. E ruşinos unde s-a ajuns, este ruşinos din partea unui preşedinte care coboară ştacheta atât de jos într-o luptă politică care nu este a lui. Preşedintele are alt rol constituţional. E campanie electorală ce face preşedintele”, a afirmat liderul PSD, miercuri seară, la România Tv.   

Marcel Ciolacu a susţinut că şeful statului îşi doreşte puterea totală. 

„Măcar să vă plătească la televiziuni timpii de antenă în care intră şi face campanie electorală. (...) Cred că s-a obişnuit toată lumea - şi pesediştii şi românii – s-au obişnuit cu aceste atacuri”, a completat liderul PSD.   

Marcel Ciolacu a afirmat că ieşirile publice ale şefului statului le-au adus un „beneficiu financiar” celor de la PSD: nu mai fac sondaje de opinie pentru că s-au obişnuit că, atunci când iese preşedintele, PNL nu stă bine în sondaje.   

Președintele PSD mai consideră că preşedintele Klaus Iohannis are „atitudine de dictator”, catalogându-l pe acesta drept "un politruc ajuns preşedintele României”


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-18

In legatura cu acest articol...

INOVAȚIE românească: Un inginer a inventat un APARAT de respirat care ucide virușii

24 de noi spitale intră în lupta cu virusul COVID-19

Se schimbă regulile de TESTARE pentru coronavirus

STUDIU DANEZ: măștile oferă o protecție redusă împotriva COVID-19, de 15-20%

Sorin Grindeanu îl SOMEAZĂ pe ministrul Finanțelor: "Cîțu, unde sunt BANII împrumutați?"




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE