2024-04-26 02:29

Marcel Ciolacu îl critică pe ministrul Justiției: ”Nu a ANUNȚAT pe nimeni”

 |  18:02
Marcel Ciolacu îl critică pe ministrul Justiției: ”Nu a ANUNȚAT pe nimeni”

Marcel Ciolacu l-a criticat pe Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei, că nu a ieşit public, înainte de votul din Senat, să explice propunerile pentru abuzul în serviciu pe care le-a făcut şi care au aruncat în aer coaliţia şi scena politică.

Preşedintele PSD susţine că nu a fost informat cu privire la amendamentul din proiectul de modificare a Codurilor Penale care prevedea instalarea unui prag de 250.000 de lei pentru infracţiunea de abuz în serviciu.

"Mă bucur că Ministerul Justiţiei a venit într-un timp foarte scurt şi şi-a asumat un prag, lucru pe care, cu toată prietenia şi cu tot respectul pentru domnul ministru, trebuia să şi-l asume încă de la început când a înaintat şi a trecut legea prin Guvernul României.

Nu m-a anunţat, nu cred că a fost anunţat nimeni. Nu ştiu dacă domnul Predoiu", a declarat Marcel Ciolacu, conform Antena3.

Între timp, Ministerul Justiţiei a anunţat că proiectul de lege va fi modificat astfel încât pragul să fie redus de la 250.000 de lei la 9.000 de lei pentru infracţiunea de abuz în serviciu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-04-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE