2024-04-25 23:36

Marcel Ciolacu îi dă REPLICA lui Klaus Iohannis: ”Este o mare rușine că se coboară atât de jos!”

 |  20:34
Marcel Ciolacu îi dă REPLICA lui Klaus Iohannis: ”Este o mare rușine că se coboară atât de jos!”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, scrie pe pagina sa de Facebook că este o mare rușine faptul că președintele se coboară atât de jos și să facă campanie electorală pe față pentru Partidul Național Liberal de la pupitrul Administrației Prezidențiale.

Șeful PSD îndeamnă românii să vină la vot și să voteze pentru a salva țara de un guvern incompetent și corupt:

”Este o mare rușine că un președinte de țară se coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor.

Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns. Dar vă îndemn pe toți cu bun simț, logici și ancorați în realitate, care vă simțiți jigniți de un astfel de personaj, să îi dăm mesajul corect pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos și dezastru!

Vă îndemn să ieșiți din case pentru a trimite acasă acest guvern incompetent și corupt!

Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure și sărbătorile acestea!

Vă îndemn să votați pentru sănătatea voastră, pentru educația copiilor voștri, pentru pensiile voastre, pentru locurile de muncă!

Vă îndemn să votați pentru a ne lua viața înapoi!” scrie președintele PSD, Marcel Ciolacu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE