2024-04-25 00:02

Marcel Ciolacu îi cere președintelui Iohannis: ”Să iasă la televizor și să recunoască că a greșit!”

 |  23:49
Marcel Ciolacu îi cere președintelui Iohannis: ”Să iasă la televizor și să recunoască că a greșit!”

Marcel Ciolacu susține că președintele Klaus Iohannis este vinovat pentru criza politică în care se găsește România, dar tot șeful statului deține și soluțiile. Președintele PSD a declarat că Iohannis ar trebui să-și recunoască greșelile după ce a „experimentat” pe români în ultima perioadă.

„Cred ca soluțiile constituționale sunt la președinte. El este autorul a tot ce s-a întâmplat în acest moment. Doar n-o să hotărască liderul Opoziției și partid din Opoziție ce să facă. Avem niște legi si Constituție”, a explicat Marcel Ciolacu ieșirea din actuala criză politică.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a susținut în același timp că „vor fi alegeri (anticipate - n.red.).

Cred că logic, la ce santaj s-a făcut de un partid făcând parte dintr-o coaliție, asupra unui alt partid, și la ce experiment a făcut președintele României pe noio toți cu această coaliție a pierzătorilor, cred că singura soluie sunt anticipatele. Nu și le doresc. Nu mai ține de noi”. 

„Niște reguli de bun simț ar trebui aplicate acum. Prima regula ar fi ca președintele să iasă la televizor și să recunoască că a greșit”, a mai spus Marcel Ciolacu, joi seară, la RealitateaPlus.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE