2022-01-28 04:49

Marcel Ciolacu, despre vânzarea companiilor de stat: Îl avertizez pe Iohannis să nu fie părtaș la acest furt

 |  11:56
Marcel Ciolacu, despre vânzarea companiilor de stat: Îl avertizez pe Iohannis să nu fie părtaș la acest furt

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, reacţionează la noua şedinţă anunţată pentru vineri la Cotroceni. Liderul social-democrat susţine că Iohannis acţionează anticonstituţional şi îi cere acestuia să oprească Guvernul Cîţu dintr-o presupusă tentativă de a vinde cele mai profitabile companii de stat.

"Iohannis trebuie să facă un singur lucru la șueta anticonstituțională cu miniștrii de la Cotroceni: să ceară imperativ ca acest Guvern să nu vândă pe nimic companiile românești!

Timp de un an nu am permis ca acest Guvern de dreapta care a dus România în faliment să vândă tot din casă! Ne-am bătut cu ei în Parlament și am reușit să stopăm vânzarea activelor celor mai profitabile companii de stat: Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica, Transgaz, CEC și Aeroporturi București.

Acum însă, pentru că știe că în curând nu-l va mai împrumuta nimeni, Cîțu vrea să dea un nou asalt asupra avuției naționale și să treacă peste legea PSD care îl bloca să vândă activele în plină criză sanitară și economică.

10 miliarde de euro și aproape 18.000 de salariați. Aceasta este miza lui Cîțu!

Îl avertizez pe Iohannis să nu fie părtaș la acest furt! Și să ia aminte că nici acum nu-i vom lăsa!", scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis va avea vineri, la ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o întâlnire cu premierul Florin Cîțu și mai mulți miniștri: Nicolae Ciucă, Bogdan Aurescu, Alexandru Nazare, Lucian Bode, Sorin Cîmpeanu, Raluca Turcan, Virgil Popescu, Adrian Oros și Bogdan Gheorghiu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE