2024-04-18 14:49

Marcel Ciolacu, CRITICI pentru Guvernul Cîțu: ”Să lase naibii de alegeri, să se ocupe de România!”

 |  22:35
Marcel Ciolacu, CRITICI pentru Guvernul Cîțu: ”Să lase naibii de alegeri, să se ocupe de România!”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni seară, că Guvernul ar fi trebuit să ia măsuri pentru a preveni inundaţiile din ultimele zile, însă, ca ce obicei când se întâmplă ”o catastrofă”, este trimis Raed Arafat să gestioneze situaţia. „S-au pitit toţi în spatele lui Raed Arafat”, a afirmat Ciolacu, citat de News.ro.

”Au fost trei provocări majore – pandemia, vaccinarea, acum au apărut inundaţiile (…) Ei confundă Guvernul României cu Guvernul coaliţiei. Ăla e Guvernul României. Acum confundă funcţia de prim-ministru al României cu candidatul Cîţu de la PNL, de parcă interesează pe cineva”, a declarat, luni seară, Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Liderul PSD acuză Guvernul că nu a intervenit la timp pentru a preveni inundaţiile produse în ultimele zile.

”Noi acţionăm pompieristic, numai când se întâmpă o catastrofă, numai atunci intervenim. O să vă spun un lucru care nu-mi aduce voturi: s-au pitit toţi în spatele lui Raed Arafat. Raed Arafat intervine când nu mai există altă soluţie. Prevenţia o face Guvernul şi cu specialiştii”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

”Eu îl anunț pe dl Cîțu, nu e cod galben și roșu în PNL, acolo e de răfuieli politice, codul galben și roșu care interesează pe români e la inundații, să lase naibii de alegeri, să se ocupe de România” a mai subliniat liderul PSD.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-21



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE