2024-04-20 01:24

Marcel Ciolacu critică dur performanța Ministerului Sănătății din era USR: E inadmisibil cum au condus. Sper să răspundă penal

 |  09:42
Marcel Ciolacu critică dur performanța Ministerului Sănătății din era USR: E inadmisibil cum au condus. Sper să răspundă penal

Marcel Ciolacu, liderul PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, a declarat că speră ca USR-iștii să răspundă penal pentru modul în care au gestionat sistemul de sănătate în perioadă de pandemie. „E inadmisibil cum a condus USR Ministerul Sănătăţii”, a spus Ciolacu. Acesta a vorbit și despre coaliția cu PNL și UDMR.

„E inadmisibil cum a condus USR Ministerul Sănătăţii. Văd că mai scot capul de parcă nu au fost la guvernare… Tot ce s-a întâmplat în sistemul de sănătate, nu numai cu COVID – neaccesul bolnavilor cronici la sistemul de sănătate şi altele – eu sper să răspundă penal.

Nu numai corupția ucide, ci şi incompetența şi neglijenta. Când îţi asumi asemenea demnități trebuie să te uiți în oglindă dacă faci faţă sau nu mai ales în momente atât de grele”, a acuzat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Liderul social-democrat a mai susținut că s-a ajuns la coaliția PSD – PNL – UDMR deoarece era nevoie de stabilitate și de deblocarea unor procese de reformă.

„Nu faci astfel de alianțe dacă nu vrei să faci şi reforme. Marile coaliţii trebuie să deblocheze lucrurile la fondurile europene, infrastructura, sănătatea.

Când faci o asemenea alianță trebuie să ai temele clare. Am început să lucrăm şi cu Florin Cîţu şi cu Nicolae Ciucă şi pare că încet, încet se formează o echipă pentru binele României”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE