2024-04-18 06:33

Marcel Ciolacu compară criza politică cu un MECI de fotbal: ”Nu ar vrea ei să se strângă la ei în vestiar, să se ia la bătaie?”

 |  21:53
Marcel Ciolacu compară criza politică cu un MECI de fotbal: ”Nu ar vrea ei să se strângă la ei în vestiar, să se ia la bătaie?”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut, marţi seară, o paralelă între scandalul politic din aceste zile şi o echipă de fotbal, iar în opinia sa antrenorul acestei echipe se numeşte Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu a vorbit, marţi seară, la România TV, despre scandalul momentului din coaliţia de guvernare, dar şi despre acţiunile PSD. 

Liderul PSD a făcut o paralelă cu o echipă de fotbal.   

”Peste cele două mari crize (...) pentru că nu s-au înţeles ei pe banii de la ministere, pe rectificări (...) pe ciolan, pe funcţii, au creat o criză politică. De unde am pornit? Ştiţi cum ar fi un proprietar de club de fotbal - să îi spunem Klaus - el a strâns toţi pierzătorii şi a format o echipă. Echipa joacă fotbal de 8 luni, nu se prea antrenează, stau mai mult la băutură cu antrenorul, se fac că joacă. Un singur lucru fac, scumpesc biletele la spectacol, lună de lună, şi abonamentele. Vine altă echipă, îi bate de le sună apa în cap şi o parte din echipa pierzătorilor vine la echipa care i-a bătut şi zice – nu veniţi la noi în vestiar să-l schimbăm pe antrenor? Ce treabă avem noi, mă, cu antrenonul vostru? Plecaţi toţi”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Liderul social- democrat a explicat că nu PSD trebuie să asigure cvorumul la Birourile Permanente Reunite în care se stabileşte calendarul moţiunii de cenzură la adresa Guvernului, ci cei de la putere. 

”PSD este cel mai mare din România şi are cele mai mari grupuri parlamentare, că au câştigat alegerile. Procedurile parlamentare... e o cutumă în orice stat democratic. Puterea asigură cvorumul peste tot, în toate structurile Parlamentului. Noi nu ne băgăm în lupta lor. Nu ar vrea ei să se strângă la ei în vestiar, să se ia la bătaie, să se liniştească, fiindcă sunt sunt nişte ipocriţi?”, a mai declarat Ciolacu. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-07

In legatura cu acest articol...

EȘEC al întâlnirii dintre Iohannis și Barna: ”A fost formală, mai degrabă benignă”

Sorin Grindeanu pune la punct USR PLUS: ”Unde vă este vitejia de juni politici care luptă până la capăt?”

În lipsa miniștrilor USR PLUS, Guvernul a aprobat rectificarea bugetară. Cine primește bani în plus




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE