2021-04-20 20:09

Marcel Ciolacu cere REFORMĂ în poliție: ”Ne-a găsit iarăși descoperiți!”

 |  23:44
Marcel Ciolacu cere REFORMĂ în poliție: ”Ne-a găsit iarăși descoperiți!”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că este de acord cu măsurile luate de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, după cazul de la Oneşti, dar acestea ar fi trebuit luate încă de luni.

"Sunt de acord cu domnul ministru, totuşi, de luni până miercuri e o perioadă cam lungă de timp, ar fi trebuit aceste măsuri luate imediat. Noi vorbim de un minister operativ, unde informaţiile pot fi solicitate de la o oră la alta. Nu sunt adeptul că, în acest moment sau într-un astfel de caz, imediat trebuie cerută demisia ministrului. Trebuie să găsim soluţiile cele mai bune de a funcţiona, dar nici nu pot să fiu de acord... am văzut şi eu declaraţia prim-ministrului, care a zis că poliţiştii când au ieşit în stradă nu au zis nimic de Oneşti. Astfel de abordare nu mai poate fi una profesionistă şi trebuia să ni se spună exact ce reformă trebuie făcută în Ministerul de Interne. Eu asta mă aşteptam de la premier când a venit în Parlament cu bugetul, că bugetul reflectă nişte cifre, dar în spatele unor cifre există o viziune, mă aşteptam să vină să explice reforma de la fiecare minister, investiţiile de la fiecare minister", a spus Ciolacu la Digi24 întrebat dacă este de acord cu măsurile luate de ministrul de Interne privind cazul de la Oneşti.

Ciolacu a afirmat că "e regretabil ce s-a întâmplat la Oneşti".

"Luăm măsuri numai după ce se pierd vieţi omeneşti, nu mai avem prevenţie şi se vede că ne-au găsit iarăşi total descoperiţi în această zonă, de ostateci şi aşa mai departe. (...) Măsura luată de ministrul de Interne se impunea deja de luni seară, presa sesizase faptul că intervenţia a fost una ratată total", a susţinut Ciolacu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-03

In legatura cu acest articol...

Premierul Cîțu continuă să facă NUMIRI în funcții cheie în Guvern

Mascații au intrat din GREȘEALĂ peste o femeie și fiica ei: "Ne-au pus ARMA în piept!"

Fiica criminalului de la Oneşti: "Ne-au luat apartamentul cu ARMA LA CAP, fără ordin judecătoresc"

REVOLTA ministrului de Interne. Cum putea fi evitată tragedia de la Onești

Martor la CRIMA de la Onești: "Soţia lui îi spunea, nu-i omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont!"
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE