2024-04-20 01:22

Marcel Ciolacu cere alegeri ANTICIPATE: ”PSD e gata pentru guvernare”

 |  23:36
Marcel Ciolacu cere alegeri ANTICIPATE: ”PSD e gata pentru guvernare”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a susținut că partidul pe care îl conduce e pregătit să intre la guvernare și a cerut organizarea de alegeri anticipate.

„Am făcut această ofertă la început și se dovedește că am avut dreptate, nu președintele și ambițiile președintelui. Uitați-vă de ce e în stare Guvernul său! Avem specialiștii necesari, iar PSD nu se dă la o parte dacă e nevoie să participe la formarea unui guvern”, a transmis Ciolacu.

Liderul PSD a insistat să fie organizate alegerile anticipate, pe motiv că românii „au fost păcăliți”, iar actuala configurație a Parlamentului, deci majoritatea care a dat Guvernul, nu mai reprezintă voința oamenilor.

„Îmi pare rău că îl invoc pe președinte, actualul Parlament nu mai reprezintă voința românilor, nu așa spunea? Trebuie anticipate. Hai să facem anticipate dacă nu mai respectă voința românilor. Nu s-a întâmplat niciodată în doar trei luni românii să își dea seama în ce hal au putut fi păcăliți de acești scamatori”, a mai susținut Marcel Ciolacu.

Anterior, social-democratul afirmase că partidul are specialiști și e pregătit să preia guvernarea chiar și într-o perioadă de criză sanitară și economică: „PSD este pregătit în orice moment şi are specialiştii necesari pregătiţi la orice ora din zi şi din noapte şi să îşi asume această guvernare. Am spus că PSD este capabil şi îşi asumă o guvernare în plină criză sanitară şi economică”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE