2022-12-05 00:01

Marcel Ciolacu, ATAC la foștii lideri PSD care și-au făcut alte partide

 |  22:00
Marcel Ciolacu, ATAC la foștii lideri PSD care și-au făcut alte partide

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că va "rupe lanţul" de foşti preşedinţi ai formaţiunii care şi-au făcut partid, spunând că dacă va fi să plece din PSD se va duce acasă.

"O să rup acest circ făcut de foştii preşedinţi ai PSD care şi-au făcut partid. Am început o carieră politică în PSD, din PSD o să plec acasă. Sper ca şi la nivel naţional, viitorul preşedinte al TSD - şi vă rog să aveţi grijă pe cine o să alegeţi (...) - să rupă lanţul deja egal cu al foştilor preşedinţi ai PSD care şi-au făcut partid, de a se regăsi acum în alte partide sau să îşi facă culoare şi să miroase oportunităţile. Aşa au considerat ei", a afirmat Ciolacu la Târgovişte, la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene de tineret a social-democraţilor.

Acesta a adăugat că nu o să aibă "această frustrare", referindu-se la foşti preşedinţi ai PSD care şi-au făcut partid, precum Victor Ponta, Viorica Dăncilă sau Liviu Dragnea: "Am zis tinerilor că voi întrerupe (...) acest lanţ al foştilor preşedinţi PSD. Eu nu o să am această frustrare. O să mă duc acasă, dacă colegii consideră acest lucru. Nu pot merge în zona penibilului".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE