2024-04-25 14:30

Marcel Ciolacu anunță MOȚIUNE simplă împotriva unui important ministru

 |  22:56
Marcel Ciolacu anunță MOȚIUNE simplă împotriva unui important ministru

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că social-democrații vor depune o moțiune simplă împotriva ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, pe lângă moțiunea de cenzură care a fost anunțată deja la adresa Guvernului de coaliție. Totul, în contextul depunerii la Bruxelles și a publicării de către Guvern a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

”O să depunem, în primul rând, o moțiune simplă împotriva domnului Ghinea și moțiunea de cenzură, să ne încadrăm cu ea ca să fie votul până la sfârșitul sesiunii”, a precizat Ciolacu. 

Întrebat dacă PSD are semnăturile necesare pentru aceste moțiuni, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Da, avem și pentru moțiunea simplă, urmează, după ce avem draftul, să negociem cu parlamentari care pot susține această moțiune, dacă au și modificări, să avem timp să le primim. Am făcut un calendar cu colegii mei la partid și ne încadrăm”.

”Este o bătaie de joc ce duc la Bruxelles, făcut pe genunchi, pe repede înainte, au dus niște documente pe care nu le-au arătat românilor, n-au vrut să le arate nici în Parlament, n-au vrut să le prezinte nici a Guvern, le-au dus întâi la Bruxelles și acum aflăm cum putem, fără nicio transparență”, a spus șeful social-democraților pentru B1tv.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-03

In legatura cu acest articol...

Ce reforme în JUSTIȚIE promite România să facă prin PNRR

PSD va sesiza CCR pentru amânarea creșterii alocațiilor: ”Într-un stat normal, pleca acasă!”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE