2021-05-13 21:18

Marcel Ciolacu anunță moțiune de CENZURĂ împotriva Guvernului: ”Să vină să semneze alături de PSD!”

 |  23:15
Marcel Ciolacu anunță moțiune de CENZURĂ împotriva Guvernului: ”Să vină să semneze alături de PSD!”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a acuzat membrii actualei coaliții de guvernare că se preocupă doar de imaginea lor, timp în care „spitalele explodează”. Acesta a precizat că social-democrații vor depune o moțiune de cenzură în actuala legislatură, când șansele ca ea să treacă vor fi cele mai mari.

„În afară de faptul că s-au vânturat și au fost schimbați mai mulți miniștri și premieri, eu nu am auzit vreo acuzație că au murit oameni din cauza guvernărilor PSD, lucru care se întâmplă acum și-l vedem cu ajutorul dvs, al televiziunilor, în fiecare zi”, a declarat Marcel Ciolacu pentru B1TV.

Întrebat dacă PSD va depune moțiune de cenzură, Ciolacu a răspuns: „Am înțeles de la domnul Barna că nu-i mai place de domnul Cîțu....să vină să... Ce alt instrument democratic mai există, decât moțiunea de cenzură, să îndepărtezi un guvern? Să vină să semneze alături de PSD moțiunea de cenzură!”.

„Nu vedeți că pe ei nu-i interesează ce se întâmplă în țară? Ei au o problemă care dă mai bine la televizune, care se poziționează mai bine. Oamenii ăștia sunt iresponsabili, nu au o  legătură cu actul de guvernare”, a mai acuzat Ciolacu.

La insistențele lui Silviu Mănăstire despre momentul în care vor depune moțiunea de cenzură, liderul social-democraților a răspuns: „Categoric cred că depunem moțiuni de cenzură când avem șansele cele mai mari să treacă. Haideți să vedem ce se întâmplă, oricum în această sesiune parlamentară vom depune moțiune de cenzură. Prima moțiune simplă am depus-o împotriva domnului Voiculescu. Vestita coaliție a spus că e foarte bun. Uite că-i rău. Apoi au zis că e treaba USR. Nu, e treaba Guvernului, a premierului și a românilor. Nu mai lăsați oamenii să moară și să explodeze spitalele! Și apoi vine doamna Turcan cu Memorandumul în ședința de Guvern să taie veniturile din sistemul sanitar... Realizați ce incoerență există în acest Guvern?”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE