2024-04-18 09:37

Marcel Ciolacu anunță: Dacă moțiunea de cenzură trece, propunerea PSD de premier e Alexandru Rafila

 |  14:00
Marcel Ciolacu anunță: Dacă moțiunea de cenzură trece, propunerea PSD de premier e Alexandru Rafila

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni că partidul va depune săptămâna viitoare moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Ciolacu a spus că dacă moțiunea trece, propunerea PSD de premier este Alexandru Rafila, iar guvernul ar putea fi unul minoritar.

„Alexandru Rafila este propunerea de prim-ministru. Vom discuta dacă moțiunea va trece (n.red. despre partidele care vor forma un nou guvern). Poate să fie și un guvern minoritar. Am exclus colaborarea cu PNL”, a declarat Ciolacu.

Întrebat de ce nu a discutat cu AUR să semneze moțiunea de cenzură înainte de depunerea ei, Cioalcu a răspuns: „Avem strategia noastră de partid și o facem în interiorul partidului”.

„Eu sper ca la sfârşitul aceste motiuni să scăpăm de acest guvern. Vom duce negocieri cu toţi cei dispuşi să voteze această moţiune, de la toate formaţiunile politice. Începem pe acest text finalizat să ducem negocierile. În cazul în care va trece moţiunea, îi anunţ pe parlamentarii PSD că va urma o sesiune extraordinară pentru votarea unui nou guvern”, a declarat președintele PSD.

„Dacă va trece moțiunea, președintele României va intra în spiritul Constituției”, a mai spus Marcel Ciolacu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE