2020-12-02 16:46

Marcel Ciolacu: ”Aleșii locali PSD au dublat capacitatea de testare a României. Nu putem sta după acest Guverm depășit total de situație!”

 |  16:34
Marcel Ciolacu: ”Aleșii locali PSD au dublat capacitatea de testare a României. Nu putem sta după acest Guverm depășit total de situație!”

Într-o postare pe pagina sa de facebook, președintele PSD, Marcel Ciolacu, acuză Guvernul că nu vrea să folosească la maximum infrastructura de testare a românilor în plină pandemie și că „e depășit de situație”, menționând, totodată, că aleșii social-democrați din teritoriu au dublat capacitatea de testare în România.

„În fiecare zi, peste 3.200 de teste COVID-19 s-ar putea face în plus în România, prin implicarea aleșilor locali ai PSD, iar în curând capacitatea de testare va depăși 4.000!

Nu am mai stat după acest Guvern, depășit total de situație! De la începutul crizei, președinții de Consilii Județene și primarii PSD din marile municipii au alocat, din resursele locale, peste 34 de milioane de lei pentru achiziția aparatelor de testare tip PCR. 29 de astfel de echipamente sunt deja în funcțiune și încă 10 urmează să fie instalate.

Contribuția aleșilor locali PSD a dublat capacitatea de testare a României. Ei și-au făcut datoria, dar este clar că Guvernul nu vrea să folosească la maximum această infrastructură și să testeze mai mult. De aceea, pe plan local nu se trimit teste suficiente și nici personal care să le proceseze.

Le mulțumesc colegilor mei pentru tot efortul depus în gestionarea pandemiei la nivelul comunităților pe care le conduc. Felicitări pentru răspunsul prompt în fața pandemiei!

GuvernulOrbanNUtestează”, se arată pe pagina de Facebook a lui Marcel Ciolacu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-21Parerea ta...

PIţI
21 Apr 2020

Nu mai lăuda PSD-ul. Rămân aceeași :)))))) C roșie:)))))))
ION
22 Apr 2020

Hai, ma, Ciolacule! Cum le stii tu pe toate, cum ai face tu, ce ai face tu. Daaaa si cum ati fi facut voi, PSD. Daca erati voi la putere, spitalele aveau capacitate dubla, se intorceau medicii din strainatate, se intorceau in sistem toti banii pe care i-ati praduit voi, virusul nu se mai raspandea, toti repetentii si analfabetii pe care i-ati pus in functii deveneau competenti, mafiile tiganesti pe care le cultivati in scopuri electorate si financiare deveneau exemplare iar Dancila ar fi invatat sa pronunte chiar si cuvinte de trei silabe. Ma, ne lasi? Pai nu ati nenorocit voi tara asta cu toti analfabetii vostri praduitori ? Nu stati voi la adapost si relaxare pe nenorocirea asta? Cum, ma, sa nu fii specialist in toate de acasa, din varful patului?
CU LECțIILE TERMINATE
22 Apr 2020

Furam din stânga ca niște derbedei și ne dam mari în dreapta ca niște adevărați patrioti ? ( Cata prostie țigănească pe acest partid PSD )
E NAZI RAU!
22 Apr 2020

TARA asta v a fost data pe labele voastre jegoase cu un leu puternic cu un pib si o crestere economica cum nu a mai fost vreodata cu somajul spre zero si cu salarii si pensii marite Dar nazi in frunte cu werner ce ati facut?Ati pus un guverner nelegitim si ati daramat tot tot Vom mai vedea !
BEBICA
23 Apr 2020

ALESUL ALESILOR , GAROIUL MARCELICA SE PRETINDE A FI SALVATORUL ROMANIEI ?
,,BEBOIU''
23 Apr 2020

Si chiar este ,el si ceilalti psd isti sunt mult mai realisti si mai buni decat voi criminalii Hoti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE